20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Πρεμιέρα για τα Android Instant Apps

    Τα Android Instant Apps ήταν από τις πλέον ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις του Google I/O την προηγούμενη χρονιά. Τώρα, η Google ανακοινώνει ότι πλέον είναι διαθέσιμα για περιορισμένες δοκιμές.

    instant-apps

    Πρόκειται για μία νέα δυνατότητα που σας επιτρέπει να “φορτώσετε” μία έκδοση μίας εφαρμογής, χωρίς να χρειάζεται πρώτα να την εγκαταστήσετε.

    Τα BuzzFeed, Periscope, Viki και Wish βρίσκονται ανάμεσα στις εφαρμογές που περιλαμβάνονται σ’ αυτό το πρώτο trial, με την Google να σημειώνει ότι θα μπορέσει να “επεκτείνει” την εμπειρία όταν λάβει μεγαλύτερο feedback από τους χρήστες.

    Η εταιρεία σημειώνει ότι οι προγραμματιστές που ενδιαφέρονται για το νέο αυτό σύστημα θα πρέπει να ενημερώσουν το software τους με τη λειτουργία Instant App και στη συνέχεια να “διαμορφώσουν” τα apps τους, ώστε ένα μικρό κομμάτι τους να τρέχει “on the fly”. Το SDK γι’ αυτό το update δεν είναι ακόμη διαθέσιμο, αλλά η Google σημειώνει μερικά σημαντικά βήματα που πρέπει οι developers να ακολουθήσουν ήδη, ξεκινώντας από το “κόψιμο” των εφαρμογών τους και συνεχίζοντας από την υποστήριξη URL-based navigation.

    Δείτε περισσότερα στο σχετικό site της Google

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles