21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Πρεμιέρα για την 5η σεζόν της συγκλονιστικής σειράς Billions με τους Πολ Τζιαμάτι και Ντέμιαν Λιούις!

    Η επιστροφή της σειράς Billions με νέα επεισόδια που θα μας «μυήσουν» στις απρόσμενες συμμαχίες και τη διαφθορά του χρηματοπιστωτικού κόσμου της Νέας Υόρκης, είναι επιτέλους εδώ! Θα δούμε τα νέα επεισόδια από την Τρίτη 5/5 και κάθε Τρίτη στις 23:00 μόνο στο COSMOTE TV

    billions

    Billions – Πρεμιέρα της 5ης σεζόν αμέσως μετά τις ΗΠΑ

    Το τηλεοπτικό δίδυμο των «ορκισμένων εχθρών» Πολ Τζιαμάτι και Ντέμιαν Λιούις επιστρέφει αντίστοιχα, στους ρόλους του αμείλικτου εισαγγελέα και του αδίστακτου δισεκατομμυριούχου βασιλιά των αμερικανικών hedge funds. Θα αναζωπυρώσουν το σχέδιο αλληλο-εξόντωσης που βρισκόταν σε ύφεση λόγω της μεταξύ τους αναγκαστικής συμμαχίας.

    Παράλληλα, νέοι εχθροί, όπως ο Μάικ Πρινς, ένας μεγαλοεπιχειρηματίας με κοινωνική επιρροή κάνουν την εμφάνισή τους. Η νέα σεζόν της σειράς θα κάνει Α΄ προβολή στο COSMOTE SERIES HD, αμέσως μετά την πρεμιέρα της στις ΗΠΑ, την Τρίτη 5/5 στις 23.00.

    billions

    Ο κορωνοϊός έβαλε «φρένο» στα τελευταία επεισόδια του Billion – Το Φθινόπωρο η συνέχεια

    Οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα 7 πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου, καθώς η παραγωγή αναγκάστηκε να σταματήσει προσωρινά τα γυρίσματα λόγω κορωνοϊού. Το δεύτερο μέρος με την εξέλιξη της ιστορίας αναμένεται το φθινόπωρο.

    Οι προηγούμενοι 4 κύκλοι της σειράς είναι ήδη διαθέσιμοι για θέαση μέσα από τον δωρεάνon demand κατάλογο της COSMOTE TV.

    Δεν έχετε δει ποτέ το Billions; Καιρός να το ξεκινήσετε! Δείτε το τρέιλερ της πρώτης σεζόν:

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles