21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Ετοιμάσου για τα Google Stores. Τα φυσικά καταστήματα της Google

    Κακά τα ψέματα, το έχουμε πει πολλές φορές. Αυτό που έχει χαρακτηρίσει την Apple, είναι το γεγονός πως τα προϊόντα τεχνολογίας της, κατά κύριο λόγο πωλούνται από το «σπίτι» τους. Δηλαδή, από τα καταστήματα της Apple.

    Η ιδέα του Steve Jobs να δημιουργεί καταστήματα λιανικής που στεγάζουν όλα τα προϊόντα της εταιρείας, να αντικατοπτρίζουν την φιλοσοφία της, αλλά και να διαχειρίζονται την φυσική επαφή της με τον καταναλωτή, έχει αποδειχτεί εξαιρετικά προσοδοφόρα. Τα κέρδη της Apple το αποδεικνύουν.

    Σύμφωνα με το 9to5Google, η εταιρεία του Mountain View ετοιμάζεται να ανοίξει σχετικά σύντομα τα πρώτα της αυτόνομα, φυσικά καταστήματα. Τα Google Stores. Δεν θα πρόκειται για τα ChromeZones, τα corners που έχει εγκαταστήσει η Google σε διάφορα πολυκαταστήματα σε ΗΠΑ και Βρετανία. Μιλάμε για ανεξάρτητα καταστήματα Google, στα οποία θα μπορεί κανείς να βρει τα προϊόντα της σειράς Nexus, αλλά και τα Chromebooks που κυκλοφορούν.

    Ο λόγος, όμως, που η Google θέλει να φτιάξει καταστήματα και δεν αρκείται στο Google Play, είναι ένας: τα Google Glasses. Ένα προϊόν τόσο καινοτόμο και τόσο «ακριβό» δεν μπορεί να διατίθεται προς πώληση αποκλειστικά από ένα e-shop. Η Google χρειάζεται να το δείξει, να το εξηγήσει, για να το πουλήσει. Αντίθετα από πολλές άλλες εταιρείες, η Google ξέρει πως δεν αρκεί ένα “hype” για να πουλήσει υπολογιστές που μπορεί κανείς να τους φοράει, ακόμα περισσότερο δε, όταν θα καλείται να πληρώσει 1500 δολάρια γι αυτούς. Ή και λιγότερο. Η Google θα φτιάξει την δική της κουλτούρα και αγορά, όπως το έχει κάνει με τις διαφημίσεις.

    Ετοιμαστείτε για τα Google Stores λοιπόν.

    Πηγή: The Verge

     

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles