13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Pressy. Ένα “μαγικό” κουμπί για το Android σας

    Το Pressy είναι ένα project που μπήκε στο Kickstarter, επιτυγχάνοντας να πιάσει το στόχο του σε μία μόλις μέρα! Εντυπωσιακό…

    Και κάπως έτσι, σε ένα μόλις 24ωρο, πέτυχε υπερδιπλάσια χρηματοδότηση από αυτή που είχε ζητήσει (40.000 δολάρια ήταν ο στόχος και σε μία μέρα πλησίασε τα 110.000.).

    Με 45 μέρες να απομένουν, καταλαβαίνετε ότι το ποσό που θα συγκεντρώσει θα είναι ανέλπιστα υψηλό για τους υπευθύνους του (τη στιγμή που μιλάμε έχει ξεπεράσει και τα 138.000 δολάρια).

    pressy-1

    Ίσως αυτό που συντέλεσε στην επιτυχία του ήταν η… απλότητά του. Το Pressy συνδέεται στην υποδοχή ακουστικών οποιασδήποτε Android πρότασης (που ενσωματώνει από την έκδοση Gingerbread του λειτουργικού και μετά), ώστε κάνοντας κλικ στο ένα και μοναδικό button του να μπορείτε να διαχειριστείτε λειτουργίες της συσκευής. Με τη βοήθεια της εφαρμογής που το συνοδεύει μπορείτε να αντιστοιχίσετε διαφορετικές λειτουργίες με αριθμό πατημάτων (σύντομα ή παρατεταμένα), ώστε να τις εκτελείτε με μερικές πιέσεις. Έτσι π.χ. με ένα απλό πάτημα μπορείτε π.χ. να καλείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο, με παρατεταμένο να κάνετε check in κ.ο.κ.

    pressy-2

    Ο developer του Pressy υπόσχεται ότι θα είναι διαθέσιμο μέσα στο επόμενο τετράμηνο, με τη βασική του έκδοση να κοστίζει 17 δολάρια.

    Δείτε περισσότερα γι’ αυτό στο ακόλουθο video

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles