24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Prestigio: Νέες επαγγελματικές λύσεις σε Ψηφιακά Συστήματα Σήμανσης (Digital Signage)

    Πληθώρα πολύτιμων επιχειρηματικών δυνατοτήτων προσφέρουν οι νέες επαγγελματικές λύσεις των Ψηφιακών Συστημάτων Σήμανσης (Digital Signage) που ανακοίνωσε πρόσφατα η Prestigio, αφού παρέχουν την δυνατότητα ζωντανής και δυναμικής παρουσίασης διαφημιστικών μηνυμάτων για αποτελεσματική προσέλκυση του κοινού.

    prestigio_digital_signage

    Πιο συγκεκριμένα, τα Ψηφιακά Συστήματα Σήμανσης της Prestigio συνδυάζουν ροή εικόνας, κειμένου και ήχου που καθορίζεται από ένα ενσωματωμένο υπολογιστή για την αποτελεσματική επικοινωνία με το κοινό σε διάφορους χώρους. Οι λύσεις Digital Signage μπορούν να τοποθετηθούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και είναι ιδανικές για δημόσιους χώρους όπως αεροδρόμια, συγκοινωνίες, τράπεζες, κυβερνητικά κτίρια, πανεπιστήμια, κολέγια αλλά και επιχειρήσεις όπως καφέ, εστιατόρια, πολυκαταστήματα, γυμναστήρια, malls, κλινικές, φαρμακεία, σημεία λιανικής πώλησης κλπ.

    Τα συστήματα αυτά μπορούν να συνδεθούν σε διάφορους τύπους δικτύων, ενσύρματα, wi-fi και 3G και με τη χρήση ενός κεντρικού υπολογιστή και  εξειδικευμένου λογισμικού το οποίο μπορεί να  είναι εγκατεστημένο σε αυτόν ή να τρέχει μέσω διαδικτύου (cloud service) ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει και να μεταδώσει το μήνυμα του σε πολλές οθόνες ταυτόχρονα από ένα κεντρικό σημείο. Υπάρχει δυνατότητα να μεταδοθεί μήνυμα σε πραγματικό χρόνο ταυτόχρονα σε πολλά σημεία ή σε διαφορετικά σημεία και σε διαφορετικές περιόδους κατά την διάρκεια της ημέρας. Επίσης τα συστήματα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αυτόνομα με την χρήση θυρίδας USB.

    «Τα Prestigio DS media displays μπορούν να αποτελέσουν μια μακρόχρονη και κερδοφόρα επένδυση για τις επιχειρήσεις αφού συνδυάζουν την ποιότητα και τη προσιτή τιμή. Κάθε ψηφιακό σύστημα σήμανσης της Prestigio περιέχει μια ψηφιακή οθόνη ψηλής ανάλυσης, μεγάφωνα και ένα ενσωματωμένο υπολογιστή με δημοφιλές περιβάλλον περιήγησης και σύνδεση Wi-FI ή 3G, όλα σε ένα όμορφο σχεδιασμό και με εύκολη απλή εγκατάσταση.” σχολίασε ο Γενικός Διευθυντής της ASBIS Mediterranean, κος Λεύκιος Θεοδοσίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles