21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Prestigio & Canyon αντιπροσωπεύονται στη Μάλτα

    Μια νέα συμφωνία συνεργασίας, που αφορά τη διανομή των προϊόντων Prestigio και Canyon στην αγορά της Μάλτας, ανακοίνωσε πρόσφατα η ASBIS Mediterranean. Πιο συγκεκριμένα, με την νέα αυτή συμφωνία συνεργασίας, η ASBIS Mediterranean, που προμηθεύει προϊόντα τεχνολογίας σε πελάτες στην Κύπρο, Ελλάδα και Ισραήλ, καθόρισε ως επίσημο αντιπρόσωπο της στη Μάλτα, την εταιρεία NewTech.

    Η εταιρεία Newtech είναι εδραιωμένη στο χώρο της διανομής προϊόντων τεχνολογίας και software στη Μάλτα και είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας εταιρειών όπως Microsoft, Symantec, APC, HTC, Archos, Norton, VeriSign, PGP, Uniflair, Preton, Yealink and STK και άλλες. Η εταιρεία λειτουργεί με ένα δίκτυο μεταπωλητών εξειδικευμένων στον τομέα της τεχνολογίας σε όλη τη Μάλτα και το Γκόζο.

    Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η Prestigio έχει επεκταθεί με γρήγορους ρυθμούς σε πάνω από  85 χώρες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Παράλληλα για πάνω από μια δεκαετία, η Prestigio κατασκευάζει καινοτόμα προϊόντα τεχνολογίας ανώτερης ποιότητας και σχεδιασμού όπως κινητά, tablets, multireaders και gps σε προσιτές τιμές. H Canyon προσφέρει περιφερειακά προϊόντα τεχνολογίας όπως θήκες, mouse, keyboards με νεανικό και δυναμικό σχεδιασμό.

    Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή της ASBIS Mediterranean, κο Λεύκιο Θεοδοσίου «Η ASBIS Mediterranean τον τελευταίο χρόνο επεκτείνει τις δραστηριότητες της σε χώρες της Μεσογείου όπως Ελλάδα, Μάλτα και Ισραήλ, δημιουργώντας δυναμικές συνεργασίες με εταιρείες ήδη εδραιωμένες στις αντίστοιχες αγορές.»

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles