19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Prestigio Grace X7: Ένα κομψό smartphone, που μπαίνει «σφήνα» ανάμεσα στους παραδοσιακούς κατασκευαστές κιν. Τηλεφώνων!

    Prestigio Grace x7

    Η Prestigio συνεχίζει να δείχνει δραστήρια στο χώρο των mobiles, στην προσπάθειά της να αποκτήσει μεγαλύτερο μερίδιο και να μπει «σφήνα» ανάμεσα σε παραδοσιακούς κατασκευαστές τηλεφώνων. Το νέο Grace X7, που αποτελεί την πλέον πρόσφατη δημιουργία της εταιρείας, έρχεται να ενίσχυση την εκτίμηση αυτή, αφού διαθέτει χαρακτηριστικά ενός πολυτελούς smartphone! Ελαφρύ, λεπτό και κομψό, με εντυπωσιακή κρυστάλλινη εικόνα (διαθέτει μια μεγάλη οθόνη 5 ιντσών HD IPS OGS), μέσω της οποίας μπορεί κανείς εύκολα να παρακολουθήσει βίντεο σε πλήρη λεπτομέρεια, να παίξει παιχνίδια πλούσια σε γραφικά, να διαβάσει και να σερφάρει με άνεση στο διαδίκτυο. Παράλληλα, το νέο Grace X7 είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στις γρατσουνιές και στις ζημιές, χάρη στην προστασία που του προσφέρει το γυαλί Dragon Trail.

    Στο εσωτερικό του κρύβει ένα Octa Core επεξεργαστή 1,7 GHz και 2GB μνήμη RAM, είναι ικανό να εκτελεί πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα με μεγάλη απόδοση. Το Το νέο Grace X7 διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android 4.4 Kit Kat και υποστηρίζει αναβάθμιση σε Lollipop 5.0. Διαθέτει δύο κάμερες που υπόσχονται πολύ ποιοτικές λήψεις σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού και όχι μόνο, δείχνοντας πως θέλει να χτυπήσει στα ίσια οποιαδήποτε συσκευή κινείται στην ευρύτερη κατηγορία των μεγάλων smartphones-phablets (5-6”), σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στις επιδόσεις. Υποστηρίζει διπλή κάρτα SIM και κάρτα micro SD μέχρι 32GB.

    Αναφερόμενος στο νέο Grace X7, ο κ. Λεύκιος Θεοδοσίου Γενικός Διευθυντής της Asbis Mediterranean, δήλωσε «Το Prestigio Grace Χ7 είναι μια καινοτόμα και πολυτελής συσκευή, αφού ζυγίζει μόνο 134 γραμμάρια και είναι εξαιρετικά λεπτό – μόνο 6.9 χιλιοστά».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles