22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Prestigio Smart LED: Έξυπνοι λαμπτήρες LED, που ελέγχονται ασύρματα μέσω κινητών συσκευών!

    Μια νέα σειρά καινοτόμων λαμπτήρων LED, με ρυθμιζόμενη φωτεινότητα και ασύρματο έλεγχο μέσω κινητών συσκευών, ανακοίνωσε πρόσφατα η Prestigio.

    prestigio_led

    Ξεχάστε λοιπόν το γνωστό… διακόπτη στον τοίχο του σπιτιού σας, αφού με τους νέους λαμπτήρες LED της Prestigio, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή (android και ios), μπορείτε ασύρματα να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τα φώτα – να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα – να αλλάξετε χρώμα ή να ορίσετε ακόμα και χρονομετρητή!

    Παράλληλα, με την εφαρμογή Prestigio Smart Home, μπορείτε να ελέγχετε πολλούς λαμπτήρες ταυτόχρονα από απόσταση μέχρι 15 m ή και εκτός σπιτιού ακόμη.

    Αξίζει να σημειωθεί, ότι με την τεχνολογία LED, ένας λαμπτήρας 7W μπορεί να παράξει το ίδιο φως που παράγει μια  παραδοσιακή λάμπα 60W. Μπορείτε να μειώσετε έως και 10 φορές τον λογαριασμό του ηλεκτρικού σας και ταυτόχρονα να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας μετατρέποντας το δωμάτιό σας σε μια ντίσκο με τα φώτα να χορεύουν στον ρυθμό της μουσικής που ακούτε!

    Η σειρά LED περιλαμβάνει τρία μοντέλα: Smart Color LED, Smart LED Light Warm White (3000K) και Smart LED Light Cold White (5000K). Οι έξυπνοι οικονομικοί λαμπτήρες με μεγάλη διάρκεια ζωής προσαρμόζεται εύκολα με μόνο τρία βήματα:  Τοποθετείτε τον λαμπτήρα στην συσκευή φωτισμού, κατεβάζετε την εφαρμογή Prestigio Smart Home στην συσκευή σας και συνδέεστε με τον λαμπτήρα μέσω Bluetooth 4.0.

    “Η νέα σειρά των Smart Home προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου των λαμπτήρων LED, είναι ένα καλό παράδειγμα μιας καινοτόμου προσέγγισης για απλά πράγματα. Θέλουμε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν πρωτότυπες λύσεις σε προσιτές τιμές και είμαστε βέβαιοι ότι οι λαμπτήρες LED είναι μία από αυτές», δήλωσε ο κος Λεύκιος Θεοδοσίου, ASBIS Regional Director.

    Όλα τα μοντέλα της Prestigio LED είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένο δίκτυο μεταπωλητών της ASBIS EAST MEDITTEREANEAN στην Κύπρο και Ελλάδα και από τα καταστήματα Prestigio Plaza στη Λευκωσία και Λεμεσό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles