20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Prey for the Devil: Βγήκε το trailer που θα σε κάνει να χάσεις τον ύπνο σου

    Αν είσαι fan των horror films που περιλαμβάνουν εξορκισμούς, ίσως σε ενδιαφέρει η είδηση ότι η Lionsgate και η Gold Circle Entertainment έχουν ετοιμάσει μια ταινία με τον τίτλο «Prey for the Devil», η οποία έρχεται στις αίθουσες των Οκτώβριο.

    Πρόσφατα μάλιστα, πήραμε μια πρώτη γεύση για το τι μας περιμένει μέσα από ένα ομολογουμένως τρομακτικό trailer, το οποίο δεν αποκλείεται να σου προκαλέσει εφιάλτες μόλις το δεις.

    Το Prey for the Devil μπορεί να αφορά τους εξορκισμούς, όμως η ταινία επικεντρώνεται στο ταξίδι μιας νέας γυναίκας που εμφανίζεται να αντιμετωπίζει τον ίδιο δαίμονα ξανά και ξανά.

    Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Jacqueline Byers, Christian Navarro, Nicholas Ralph, Colin Salmon, Virginia Madsen, Lisa Palfrey και Ben Cross.

    Η επίσημη σύνοψη αναφέρει τα εξής:

    «Ως απάντηση στην παγκόσμια αύξηση των δαιμόνων, η Καθολική Εκκλησία ανοίγει ξανά σχολεία για να εκπαιδεύσει ιερείς για εξορκισμό. Σε αυτό το πνευματικό «πεδίο μάχης», μία απίθανη «πολεμίστρια» υψώνεται: η νεαρή καλόγρια, Ann. Αν και οι καλόγριες απαγορεύεται να κάνουν εξορκισμούς, ένας καθηγητής αναγνωρίζει το θείο δώρο της Ann και συμφωνεί να την εκπαιδεύσει».

    Διαβάστε επίσης:

    Το πρόγραμμα PlayStation Stars ανακοίνωσε η Sony

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles