19.2 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Προεκλογική εκστρατεία με τη βοήθεια της ΑΙ για τον πρώην πρωθυπουργό του Πακιστάν

    Το κόμμα του πρώην πρωθυπουργού του Πακιστάν Imran Khan χρησιμοποίησε την τεχνητή νοημοσύνη για να κλωνοποιήσει τη φωνή του, προκειμένου να γίνει εφικτή η προεκλογική εκστρατεία μέσα από τη φυλακή.

    Η τριετής ποινή φυλάκισης του Khan για διαφθορά ανεστάλη τον Αύγουστο, αλλά παραμένει στη φυλακή. Το κόμμα του Pakistan Tehreek-e Insaf (PTI) δημιουργήσει με ΑΙ ένα ηχητικό clip που απευθύνεται σε μια διαδικτυακή «εικονική συγκέντρωση». Η ομιλία του πολιτικού προέκυψε από σημειώσεις που είχε γράψει ο ίδιος στη φυλακή και είχαν εγκριθεί από τους δικηγόρους του.

     

    Το τετράλεπτο ηχητικό μήνυμα αναπαράχθηκε μέσω μιας εικόνας που δημιουργήθηκε από AI και φαινόταν να μιλάει ο ίδιος. Ο κλώνος του κ. Khan είπε: «Συμπατριώτες μου Πακιστανοί, θα ήθελα πρώτα να επαινέσω την ομάδα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για αυτή την ιστορική προσπάθεια.

    «Ίσως όλοι αναρωτιέστε πώς τα πάω στη φυλακή. Σήμερα, η αποφασιστικότητά μου για πραγματική ελευθερία είναι πολύ ισχυρή». Το κόμμα μας δεν επιτρέπεται να πραγματοποιεί δημόσιες συγκεντρώσεις», δήλωσε ο Khan, καλώντας τους υποστηρικτές του να προσέλθουν μαζικά στις γενικές εκλογές της χώρας που έχουν οριστεί για τις 8 Φεβρουαρίου. «Οι άνθρωποί μας απάγονται και οι οικογένειές τους παρενοχλούνται».

    Διαβάστε επίσης:

    Me at the Zoo: Άλλαξε μετά από 2 δεκαετίες το 1ο ιστορικό video στο YouTube

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles