18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Προετοιμαστείτε! H 4η Season του Stranger Things ξεκινάει στις 27 Μαίου!

    Ως γνωστόν, έχουν περάσει σχεδόν 3 χρόνια από την τελευταία season του Stranger Things. Αν και το Netflix τηρούσε σιγή ιχθύος αναφορικά με το release του νέου κύκλων επεισοδίων, ωστόσο τα καλά νέα είναι ότι η 4η season πρόκειται να προβληθεί όλη μέσα στο 2022!  

    Συγκεκριμένα, η 4η season θα χωριστεί σε 2 μέρη, με το part 1 να προβάλλεται στις 27 Μαίου, ενώ το 2ο την 1η Ιουλίου. Σύμφωνα με τους αδελφούς Duffer που έχουν βάλει τη δημιουργική τους σφραγίδα στον κόσμο του Stranger Things, ο νέος αυτός κύκλος επεισοδίων θα είναι σχεδόν διπλάσιος σε διάρκεια, πράγμα που σημαίνει ότι οι φανατικοί φίλοι των περιπετειών της Eleven και της υπόλοιπης παρέας, θα το απολαύσουν και με το παραπάνω. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη σεζόν θα είναι και η προ-τελευταία, με την 5η season ουσιαστικά να ρίχνει την αυλαία σε μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές των τελευταίων ετών. Παρόλα αυτά, όπως χαρακτηριστικά έχουν αναφέρει και οι δημιουργοί του, θα υπάρξουν κι άλλες περιπέτειες στο μέλλον από το σύμπαν του Stranger Things που θα φλερτάρουν με το horror και το μυστήριο.

    Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε τα επεισόδια που θα καλύπτουν τη νέα σεζόν θα επικεντρώνονται στο storyline της Eleven και τη νέα ζωή του Will στην Καλιφόρνια, τον εγκλωβισμό του Hopper στη μακρινή Σοβιετική Ένωση και την επιστροφή του Dr. Brenner. Είναι περιττό να πούμε ότι το μεταφυσικό στοιχείο και τα σκιώδη κυβερνητικά deal θα βρίσκονται και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Δεν σας κρύβουμε ότι πραγματικά ανυπομονούμε!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles