21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το Professional Diploma in Digital Marketing τώρα και στη Θεσσαλονίκη!

    Το Professional Diploma in Digital Marketing των ALBA Graduate Business School και Socialab το οποίο γνωρίσαμε στην Αθήνα, ταξιδεύει για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη με έξτρα ενότητες για hotel marketers!

    digital marketing

    Μετά από πέντε κύκλους μαθημάτων και δύο συνεχόμενων double sold out, επαγγελματίες στη Θεσσαλονίκη έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τα Ψηφιακά Μέσα και να μάθουν να σχεδιάζουν αποτελεσματικές στρατηγικές σε αυτά.

    Συγκεκριμένα για τη Θεσσαλονίκη, εκτός από το ήδη υπάρχον πρόγραμμα του Professional Diploma in Digital Marketing, υπάρχουν δύο έξτρα ενότητες με τίτλους «Traveller’s Online Journey» και «Hoteliers in Action» για marketers στον κλάδο των ξενοδοχείων, και κατ’επέκταση στον κλάδο του τουρισμού, παρουσιάζοντας πετυχημένα case studies.

    Η ύλη του Professional Diploma in Digital Marketing φέρει την πιστοποίηση του Syllabus Advisory Council, με τα μαθήματα να διαρκούν 22 ώρες για marketers και 28 ώρες για hotel marketers. Οι ημερομηνίες του σεμιναρίου είναι οι εξής: 28-29 Νοεμβρίου 2014 και 12-13 Δεκεμβρίου 2014. Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως 25 Νοεμβρίου 2014. Ο τόπος διεξαγωγής του Professional Diploma in Digital Marketing είναι στο Capsis Hotel, Μοναστηρίου 18, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54629.

    Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

    Για εκδήλωση ενδιαφέροντος:
    Οικονόμου Βέρα
    Course Administrator
    Τηλ: 211 8006402
    E-mail: [email protected]

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles