20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE: παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων έως τις 6 Οκτωβρίου

    Έως την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017, στις 17:00 το απόγευμα, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE, λόγω εκδήλωσης μεγάλου ενδιαφέροντος τις τελευταίες ημέρες. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά αποκλειστικά μέσω του http://www.cosmote-scholarships.gr.

    ypotrofies-cosmote

    Η COSMOTE με το Πρόγραμμα Υποτροφιών προσφέρει (41) υποτροφίες συνολικού ύψους €620.000 σε πρωτοετείς φοιτητές στην Ελλάδα που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες.

    Το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE 2017-2018 περιλαμβάνει:

    • 40 υποτροφίες ύψους δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ (15.000€) [1] η καθεμία για πρωτοετείς φοιτητές όλων των σχολών και
    • 1 υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης» ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000€) [1] για πρωτοετείς φοιτητές στα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνικών Σχολών της Ελλάδας, στη μνήμη του διακεκριμένου στελέχους του Ομίλου ΟΤΕ.

    Επιπλέον, η COSMOTE προσφέρει στους υποτρόφους δωρεάν τηλεπικοινωνιακά προϊόντα και υπηρεσίες για όλα τα έτη σπουδών τους.

    Οι όροι, οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα περιγράφονται  αναλυτικά στην ιστοσελίδα των Υποτροφιών.

    Στα 16 χρόνια του θεσμού έχουν απονεμηθεί συνολικά 581 υποτροφίες, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 4,4 εκατ. ευρώ.

    [1] Νόμιμοι φόροι, τέλη, κρατήσεις, και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη απαιτείται για τη λήψη της κάθε υποτροφίας, θα βαρύνει τον κάθε ένα δικαιούχο αυτής ξεχωριστά. Tο καθαρό ποσό θα καταβληθεί σε κάθε υπότροφο σε τέσσερις (4) ισόποσες δόσεις.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles