18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Προγράμματα με απεριόριστα data & χωρίς περιορισμό στην ταχύτητα από την COSMOTE. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα COSMOTE GIGAMAX Unlimited

    Πως θα μπορούσες να προσδιορίσεις την έννοια της ελευθερίας; Ενδεχομένως αρκετοί θα την χαρακτήριζαν ως ένα υπερπολύτιμο και αδιαπραγμάτευτο αγαθό ή ως μία μοναδική αίσθηση, αλλά και «ζητούμενο», «προνόμιο», «πάθος» και «κατάκτηση». Την ελευθερία την αναζητούμε παντού, σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας μας, ακόμη και στον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε.  Η COSMOTE αντιλήφθηκε αυτή την εσωτερική ανάγκη μας για ακόμη περισσότερη ελευθερία και στον τομέα της Mobile επικοινωνίας, για αυτό και δημιούργησε τα προγράμματα GIGAMAX Unlimited, τα οποία απευθύνονται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Εάν πάντοτε νιώθατε εγκλωβισμένοι σε μια σειρά από περιορισμούς που αφορούσαν τη σύνδεση σας, εάν αισθανόσασταν το άγχος των Megabytes / Gigabytes που τελειώνουν να σας καταβάλλει ή ακόμη περισσότερο είχατε την αίσθηση ότι χάνετε το τρένο της εξέλιξης κλείνοντας την πόρτα σε ένα νέο απέραντο κόσμο mobile δυνατοτήτων, τα προγράμματα GIGAMAX έρχονται πλέον για να σας κάνουν για πρώτη φορά να νιώσετε τόσο… ελεύθεροι.

    H COSMOTE για μία ακόμη φορά πρωτοστατεί (και πρωτοπορεί) παρουσιάζοντας προγράμματα κινητής τηλεφωνίας, τα οποία είναι πλήρως εναρμονισμένα στις αυξημένες ανάγκες των συνδρομητών που «διψούν» για ακόμη περισσότερα data, χωρίς περιορισμούς και κόφτες στην ταχύτητα. «Ανάγκες» οι οποίες αποτελούν πλέον και απόρροια της δύσκολης περιόδου που διανύουμε εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19, που όλοι γνωρίζουμε ότι έφερε τα πάνω – κάτω στην καθημερινότητα μας. Άλλωστε, η πρόσφατη πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, δεν μας έκανε μόνο σοφότερους, αλλά μας έδωσε τη δυνατότητα και το κίνητρο για να εκτιμήσουμε περισσότερο την πραγματική αξία της επικοινωνίας, φέρνοντας στο προσκήνιο την ανάγκη για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία στα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας.

    Οι απαιτήσεις όλων μας για εργασία και ψυχαγωγία, αυξήθηκαν κατακόρυφα το χρονικό διάστημα που διήρκεσε το lockdown και σε αυτή την ομολογουμένως δύσκολη περίοδο, το δίκτυο της COSMOTE όχι μόνο άντεξε την ασυνήθιστα μεγάλη ροή δεδομένων (υπολογίζεται ότι την περίοδο του lockdown η κίνηση δεδομένων γνώρισε αύξηση που άγγιξε το 90%, κάτι που ποσοτικά σημαίνει 800 Terabyte την ημέρα), αλλά παράλληλα συνέχισε να προσφέρει την άριστη εμπειρία χρήσης σε όλους τους συνδρομητές της, χωρίς καθυστερήσεις και περιορισμούς. Για να συμβεί αυτό βέβαια, η COSMOTE τη τελευταία διετία επένδυσε, αναβάθμισε, ενίσχυσε και επέκτεινε σημαντικά το δίκτυο 4G της, αυξάνοντας την χωρητικότητά του κατά 65%, ενώ εδώ και καιρό ο κορυφαίος τηλεπικοινωνιακός πάροχος της χώρας μας, διαθέτει το προνόμιο να προσφέρει το μεγαλύτερο δίκτυο 4G στη χώρα – με πληθυσμιακή κάλυψη που αγγίζει το 99%.

    Οι παραπάνω αριθμοί μπορεί να μιλούν από μόνοι τους, όμως πέραν της εξαιρετικής κάλυψης, της χωρητικότητας και της ευρύτερα ανεπτυγμένης υποδομής του δικτύου 4G που διαθέτει, η COSMOTE έχει φροντίσει ώστε να βάλει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη στο νευραλγικό τομέα της ταχύτητας. Το γεγονός άλλωστε ότι το δίκτυο της έχει βραβευτεί για 3 συνεχείς χρονιές ως «το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα» από τον ανεξάρτητο φορέα Ookla, ενώ έχει αποσπάσει για 6η συνεχόμενη χρονιά και την πιστοποίηση «Best in Test» για τις υπηρεσίες δεδομένων και φωνής από την εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων Umlaut (πρώην P3 Communications), μόνο ως τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Αν και οι περισσότεροι χρήστες δεν το γνωρίζουν, ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα ενός προγράμματος GIGAMAX Unlimited είναι ότι μαζί με τον απεριόριστο αριθμό data ξεδιπλώνεται (και… “ξεκλειδώνεται”) όλο το εύρος των δυνατοτήτων του δικτύου COSMOTE 4G, απογειώνοντας ουσιαστικά την εμπειρία του Mobile Internet, με ασύλληπτες ταχύτητες. Αυτό που ισχύει σε άλλα προγράμματα παροχής κινητής τηλεφωνίας, είναι ότι ο κόφτης των δεδομένων επηρεάζει σημαντικά και την ταχύτητα! Από τη στιγμή που στα προγράμματα GIGAMAX Unlimited δεν υπάρχει κάποιο εμπόδιο και κανένας περιορισμός στα data, τότε ο χρήστης μπορεί να απολαύσει την mobile εμπειρία στο… (GIGA)maximum! 

    Τι ακριβώς όμως σημαίνει αυτό με πιο απλά λόγια και στην πράξη; Ένα e-mail μεγέθους 5MB, μπορεί να κατέβει στην mobile συσκευή σας μέσα σε μόλις ένα δευτερόλεπτο, ενώ ένα HD video διάρκειας 5 λεπτών θα μπορείτε να το απολαύσετε σε μόνο 15 δευτερόλεπτα! Επιπλέον, τα video calls σας στο Zoom και στο Skype θα αναβαθμιστούν ακόμη περισσότερο (καθώς δεν θα παρατηρείτε το παραμικρό ίχνος από lag), ενώ επιπλέον οι ιστοσελίδες που τρέχετε θα φορτώνουν σε χρόνους… dt. Και εάν λατρεύετε το online gaming, θα μπορείτε να «λιώνετε» για ώρες στο αγαπημένο σας game, χωρίς να ανησυχείτε για καθυστερήσεις με υψηλά ping times ή ακόμη δεν πρόκειται να χάνετε στιγμή από το νέο επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς στο Netflix, ασχέτως εάν βρίσκεστε εν κινήσει. Η διαφορά των GIGAMAX Unlimited είναι πραγματικά τεράστια σε σύγκριση με άλλα προγράμματα 4G, τα οποία συνηθίζουν να «κλειδώνουν» στη χαμηλή ταχύτητα των 2Mbps. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα και χαμηλή ταχύτητα να έχει ο συνδρομητής, αλλά και ο όγκος που τελικά μπορεί να καταναλώσει σε μια ημέρα ένας πελάτης να είναι απίστευτα πιο μικρός σε σχέση με ταχύτητες χωρίς περιορισμό.

    Καλύτερη κάλυψη, μεγαλύτερη αμεσότητα, περισσότερη ταχύτητα και ασύγκριτη ελευθέρια συνθέτουν τα χαρακτηριστικά, ενός προγράμματος GIGAMAX και GIGAMAX Unlimited της COSMOTE, που είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του εκάστοτε χρήστη… Ωστόσο, διαβάζοντας τα παραπάνω, εύλογα θα σας έχουν δημιουργηθεί αρκετές απορίες για τη φύση, τις παροχές και το κόστος των προγραμμάτων GIGAMAX και GIGAMAX Unlimited. Για να σας διευκολύνουμε λοιπόν, συγκεντρώσαμε τις πιο hot ερωτήσεις που αφορούν στα συγκεκριμένα προγράμματα, τα οποία είναι σίγουρο ότι θα μπορέσουν να ξεδιαλύνουν το τοπίο και να σε βοηθήσουν να επιλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα με τις ανάγκες και την… ιδιοσυγκρασία σας:

    1) Μπορείτε να προσδιορίσετε τι σημαίνει o όρος Unlimited Data στα προγράμματα GIGAMAX UNLIMITED;

    O όρος Unlimited Data σημαίνει στην πραγματικότητα κανένας απολύτως περιορισμός, τόσο στην κατανάλωση όσο και στην ταχύτητα! Οι συνδρομητές της COSMOTE που θα επιλέξουν τα προγράμματα GIGAMAX UNLIMITED θα έχουν τη δυνατότητα να σερφάρουν ξέγνοιαστα, με σταθερό μηνιαίο κόστος. Πέραν των δεδομένων, το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να προσφέρει συνδυαστικά 300’ / 600’ απεριόριστα λεπτά ομιλίας, ενώ μάλιστα ένα έξτρα benefit είναι ότι αν επιλέξεις να έχεις απεριόριστα λεπτά στο πρόγραμμα σου, αυτά μπορούν να καταναλωθούν και για κλήσεις προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

    2) Με ενδιαφέρει να αναβαθμίσω τη σύνδεση μου σε πρόγραμμα GIGAMAX, όμως πολύ φοβάμαι ότι η τιμή του θα είναι… απαγορευτική! Ισχύει τελικά κάτι τέτοιο;

    Τα νέα προγράμματα COSMOTE GIGAMAX για ιδιώτες ξεκινούν από 25€ και περιλαμβάνουν πολλές επιλογές με πολλά data που φτάνουν έως απεριόριστα, χωρίς κανένα όριο στην ταχύτητα, και πολλές επιλογές για χρόνο ομιλίας με απεριόριστα λεπτά προς COSMOTE και λεπτά προς όλους που φτάνουν έως απεριόριστα. Έτσι μπορούν όλοι να βρίσκουν το πρόγραμμα που καλύπτει τις δικές τους ανάγκες, με το κόστος να ακολουθεί τις ανάγκες του χρήστη.

    3) Ποιες είναι τελικά οι επιλογές που έχω στη διάθεση μου, σε ότι έχει να κάνει με τα προγράμματα GIGAMAX και GIGAMAX Unlimited;

    Το μυστικό της επιτυχίας των προγραμμάτων GIGAMAX βρίσκεται στην τεράστια ευελιξία που προσφέρουν! Εσείς δεν έχετε παρά να υπολογίσετε τις μηνιαίες ανάγκες σας και να διαλέξετε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει περισσότερο (υπάρχουν αρκετές επιλογές για όλους). Για παράδειγμα, εάν επιθυμείτε ένα πιο οικονομικό πρόγραμμα μπορείτε να προτιμήσετε το COSMOTE GIGAMAX 25€  (στο GIGAGAMAX 2G M μαζί με COSMOTE ONE έχετε 300’ προς άλλα δίκτυα, απεριόριστα COSMOTE, 300 SMS προς όλα τα δίκτυα), ενώ εάν ανήκετε στους heavy-users οι οποίοι αγαπούν να κατεβάζουν τεράστιο όγκο δεδομένων και κάνουν τα πάντα… on-the-go, τότε ένα πρόγραμμα GIGAMAX Unlimited (που ξεκινάει από τα 55€ το μήνα και παρέχει απεριόριστα GB μαζί με απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς COSMOTE, 300 λεπτά προς άλλα δίκτυα & 100 λεπτά με COSMOTE ONE / 300 SMS προς όλα τα δίκτυα).

    4) Και με το χρόνο ομιλίας προς τους υπόλοιπους συνδρομητές COSMOTE, τι ακριβώς γίνεται;

    Όλα τα προγράμματα COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED & COSMOTE GIGAMAX διαθέτουν απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλους τους συνδρομητές του δικτύου COSMOTE, οπότε μπορείτε να μιλάτε με τα συγγενικά ή φιλικά σας πρόσωπα που διαθέτουν σύνδεση COSMOTE, χωρίς το παραμικρό έξτρα κόστος. Επιπλέον, αν έχετε επιλέξει unlimited data και έχετε και σταθερό στην COSMOTE, μπορείς να πάρετε επιπλέον 100’ ή 200’ χρόνο ομιλίας προς άλλα δίκτυα με COSMOTE ONE.

    5) Είμαι συνδρομητής σταθερού Internet στην COSMOTE, θα μπορούσα να το συνδυάσω με ένα πρόγραμμα GIGAMAX και εάν ναι, ποια θα ήταν τα πραγματικά οφέλη;

    Στη νέα σειρά προγραμμάτων COSMOTE GIGAMAX για ιδιώτες, ο διαθέσιμος όγκος των ενσωματωμένων data έχει αυξηθεί κατά μέσο όρο 370% στα ενσωματωμένα GB σε σχέση με τα προηγούμενα προγράμματα. Επιπλέον, η σειρά περιλαμβάνει πολλές επιλογές σε data που φτάνουν έως και τα απεριόριστα, χωρίς κανένα όριο στην ταχύτητα, για να μπορούν όλοι να βρίσκουν το πρόγραμμα που καλύπτει τις δικές τους ανάγκες. Μάλιστα, αν έχεις σταθερό Internet στην COSMOTE με το COSMOTE ONE τα GB σας διπλασιάζονται (1 -> 2, 5 -> 10, 10 -> 20, 20 -> 40). Εναλλακτικά, για τους ιδιώτες που θα επιλέξουν τα απεριόριστα data, μπορούν να επωφεληθούν από 100 ή 200 λεπτά επιπλέον για κλήσεις ομιλίας προς άλλα εθνικά δίκτυα.  Ακόμα, κάθε μέλος του COSMOTE One έχει στη διάθεση του κάθε μήνα δικό του ξεχωριστό πακέτο 1000΄για να καλεί δωρεάν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Τέλος, σε περίπτωση νέας ενεργοποίησης κινητής με το COSMOTE ONE, διατίθεται εναλλακτικά του πακέτου ομιλίας ή GΒ το όφελος έκπτωση στο πάγιο κινητής.

    Δείτε περισσότερα για τα προγράμματα COSMOTE ONE εδώ https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/one.html

    Περισσότερες πληροφορίες και οι τιμές των οικιακών προγραμμάτων GIGAMAX και GIGAMAX Unlimited μπορείτε να βρείτε εδώ

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles