18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Πρώην εργαζόμενος της Microsoft: “Τα σφάλματα της εταιρείας ξεκίνησαν από την εποχή των …Windows Vista”

    Ο Tim Sneath πέρασε 17 χρόνια από τη ζωή του στη Microsoft, πριν την αφήσει για να εργαστεί στο νέο Flutter mobile framework της Google.

    Σε μία δημοσίευση στο Medium μιλά γι’ αυτή την αλλαγή στην καριέρα του. Σημειώνει ότι η Microsoft διαθέτει “απίστευτα διαφορετικά ενδιαφέροντα” και “ταλαντούχους ανθρώπους”, όμως παρά τα καλά έχει και κάποια “άσχημα” να θυμηθεί για την πρώην εταιρεία του. Σημειώνει μάλιστα ότι τα “σφάλματα” του γίγαντα λογισμικού με έδρα το Redmond ξεκινούν από την εποχή των Windows Vista.

    windows vista default wallpaper - wallpaper. on Windows Vista Default Wallpaper - Broxtern Wallpaper and Pictures Collection

    “Η Microsoft απέτυχε να προσαρμοστεί γρήγορα στις νέες ανταγωνιστικές απειλές που έθεσε η άνοδος του standards-based web και η αναγέννηση της Apple και του iPhone. Η ταχύτατη ανάπτυξη της εποχής την άφησε με το δίλημμα του αμυνόμενου που του επιτίθενται από όλες τις πλευρές, ενώ παράλληλα δεν επιθυμεί να θυσιάσει τις υπάρχουσες επιχειρήσεις για νέες ευκαιρίες” σημειώνει

    Ο Sneath αναφέρεται ακόμη σε αποτυχημένα projects, όπως τα Silverlight, Internet Explorer και Windows Phone, με καλύτερο παράδειγμα τα τελευταία, τα οποία έχασαν όλους τους χρήστες τους για το Android και το iOS.

    Παραδοχές από στελέχη που όσο και αν αγάπησαν τη Microsoft, δεν μπορούν παρά να μη δεχθούν την πραγματικότητα…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles