17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Project Ara. Ιδού η ομάδα που αναπτύσσει το καινοτόμο modular smartphone της Google (vid)

    Έχουμε γράψει αρκετές φορές για το Project Ara και το αρθρωτό smartphone που αναπτύσσει ένα κομμάτι της Motorola – το οποίο, μάλιστα, παρέμεινε στην Google μετά την εξαγορά από τη Lenovo. Το “Google team” πλέον του Project Ara συνεχίζει να εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη της συσκευής και τώρα αποκαλύπτονται σε ένα video περισσότερα για την ομάδα πίσω από αυτό.

    project-ara-team

    Το Φεβρουάριο, η Google μας είχε γνωστοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες για το Project Ara, αναφέροντας ότι η entry level βασική μονάδα της συσκευής (που θα περιλαμβάνει το Wi-Fi radio, την οθόνη αφής και το κύκλωμά της) θα έχει κόστος 50 δολαρίων. Επιπλέον, η Google σκοπεύει να δημιουργήσει σημεία πώλησης, από τα οποία οι ιδιοκτήτες του Project Ara θα μπορούν να αγοράζουν parts για τις modular συσκευές τους. Θυμίζουμε ότι στις 15 και 16 Απριλίου έχει προγραμματιστεί και το πρώτο Ara Developers Conference για την ιδιαίτερη συσκευή, που υπολογίζεται ότι θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2015.

    project-ara-team2

    Προς το παρόν, δείτε το video με την ομάδα πίσω από το Project Ara, το οποίο αποκαλύπτει και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το concept της συσκευής, κάποια parts της και όχι μόνο, αλλά και το ότι η Google ετοιμάζει τρία διαφορετικά μεγέθη της, όπως βλέπετε στο ακόλουθο screenshot.

    project-ara-team3

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles