12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Project Hazel: Η Razer παρουσίασε στην CES 2021 την πιο cool & high-tech μάσκα… ever!

    H πανδημία του COVID-19 έχει κάνει τις προστατευτικές μάσκες αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, για αυτό και έχουμε δει να κυκλοφορούν πολλά… «μοντελάκια» στην αγορά. Ωστόσο, η Razer αποφάσισε να το πάει ένα βήμα παραπέρα, παρουσιάζοντας στην CES 2021 μια high-tech προστατευτική μάσκα από τον κορονοϊό, η οποία μοιάζει να έχει έρθει από το μέλλον!

    To Project Hazel όπως ονομάζεται μπορεί σε αυτή τη φάση να βρίσκεται στο στάδιο του concept, ωστόσο είναι βέβαιο ότι είναι μια high-tech λύση που τραβάει το βλέμμα. Ουσιαστικά πρόκειται για μια έξυπνη μάσκα κατηγορίας N95, σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση, η οποία διαθέτει ειδικά φίλτρα τα οποία «απαγορεύουν» σε ιούς και βακτήρια να προσβάλλουν τον οργανισμό του χρήστη της μέσω της αναπνευστικής οδού. Φυσικά, το Project Hazel δεν θα μπορούσε παρά να διαθέτει τις stylish gaming καταβολές της, για αυτό έρχεται με RGB φωτισμό, ενώ σύμφωνα με τη Razer η συγκεκριμένη high-tech μάσκα μπορεί να μπλοκάρει τουλάχιστον το 95% των αιρούμενων σωματιδίων, ενώ κάθε μάσκα έρχεται με δυνατότητα wireless charging, αλλά και με ειδικό αποστειρωτή UV, έτσι ώστε η μάσκα να παραμένει πάντοτε καθαρή και free από μικρόβια. Και οι ευχάριστες εκπλήξεις βέβαια δεν σταματούν εδώ, καθώς το Project Hazel διαθέτει διάφανο μπροστινό τμήμα και παρέχει ενίσχυση φωνής μέσω ενσωματωμένου, έτσι ώστε να βλέπουν τις κινήσεις των χειλιών σας και να ακούν καλύτερα την ομιλία σας.

    H Razer δεν ανακοίνωσε εάν το συγκεκριμένο προϊόν θα βγει κάποια στιγμή σε εμπορική χρήση, ούτε ποιο θα είναι το κόστος της.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles