16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Project Red & Project Jade… και το Assassin’s Creed ταξιδεύει στην φεουδαλική Ιαπωνία και στην Κίνα!

    Αναμφίβολα, το game που συζητήθηκε περισσότερο στο Ubisoft Forward (το οποίο μεταδόθηκε μέσω livestream το βράδυ του Σαββάτου), δεν ήταν άλλο από το Mirage, το νέο Assassin’s Creed game, το οποίο θα επιχειρήσει να πραγματοποιήσει μια επιστροφή στις ρίζες της δημοφιλούς σειράς. Όμως όπως σας είχαμε αναφέρει, αυτό δεν θα ήταν το μόνο game στο οποίο θα εστίαζε η Ubisoft, καθώς όπως έγινε γνωστό αυτή τη στιγμή αναπτύσσονται δύο ακόμη Assassins, τα οποία φέρουν την κωδική ονομασία Project Red και Project Jade.

    Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο υπεύθυνος παραγωγής του Assassins Creed, Marc-Alexis Cote, το Project Red θα αποτελεί ένα είδος open-world RPG game, το οποίο θα θυμίζει περισσότερο το Odyssey (άλλωστε αναπτύσσεται από το ίδιο studio – Ubisoft Quebec – που είχε δημιουργήσει την περιπέτεια του Αλέξιου και της Κασσάνδρας). Το setting θα είναι η Ιαπωνία στην εποχή της φεουδαρχίας και το ύφος του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα Shinobi Fantasy game. Εκτός από το Project Red, η Ubisoft επιβεβαίωσε ότι έχει στα σκαριά και το Project Jade, ένα αποκλειστικό mobile game, το οποίο ια ταξιδεύει τους gamers στην μεσαιωνική Κίνα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο υπεύθυνος παραγωγής των δύο αυτών νέων τίτλων, το Jade θα είναι το πρώτο πάλι ένα open-world game με όλους τους γνωστούς μηχανισμούς του Assassins (parkour, δολοφονίες κ.ά.), στο οποίο όμως για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν και να κάνουν customize τον δικό τους χαρακτήρα σε ένα major τίτλο της σειράς. Μάλιστα, όπως διευκρίνισε ο κ. Cote, το Project Jade θα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να λειτουργεί με τα touch controls των smartphones και tablets.

    Δυστυχώς, στο Ubisoft Forward πέραν της ανακοίνωσης και του info που σας αναφέραμε, δεν παρουσιάστηκε τίποτε άλλο. Μάλιστα, σε ότι έχει να κάνει με το release date του Project Red και Project Jade, μάλλον θα χρειαστεί αρκετή υπομονή, καθώς δεν προβλέπεται να κυκλοφορήσουν πριν από τα τέλη του 2024.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles