19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Project Tango Tablet Development Kit. Διαθέσιμη για developers μία πρόταση της Google από το… μέλλον

    Σας είχαμε παρουσιάσει παλαιότερα το Project Tango της Google, ένα ακόμη διαφορετικό project της αμερικανικής εταιρείας, “μέρος του οράματός της να αναδείξει τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας στον τομέα της τρισδιάστατης χαρτογράφησης και της επαυξημένης πραγματικότητας”.

    Project Tango Tablet Development Kit

    Τώρα, η εταιρεία παρουσιάζει και ένα tablet ειδικά για developers που θέλουν να εργαστούν πάνω στις δυνατότητες του εντυπωσιακού αυτού project. Το Project Tango Tablet Development Kit δεν απευθύνεται στον τελικό χρήστη φυσικά, παρ’ όλα αυτά είναι ένα καινοτόμο προϊόν που ανοίγει πολλές προοπτικές για το μέλλον.

    Αναπτύχθηκε από την Google σε στενή συνεργασία με την NVIDIA και περιλαμβάνει επεξεργαστή Tegra K1, οθόνη 7 ιντσών Fulll HD, 4GB RAM, αποθηκευτικό χώρο 128GB, εμπρόσθια κάμερα με γωνία θέασης 120 μοιρών, οπίσθια κάμερα 4MPixels (πιθανότατα παρόμοια με την… Ultrapixel camera της HTC), κάμερα με ανίχνευση κίνησης καθώς και αισθητήρα βάθους. Διαθέτει ακόμη stock Android KitKat, Bluetooth LE και ενσωματωμένο LTE.

    Project Tango Tablet Development Kit 02

    Θα διατεθεί αργότερα μέσα στη χρονιά έναντι 1.024 δολαρίων μόνο σε developers φυσικά που θα υποβάλλουν αίτηση στο ειδικό site της εταιρείας και σε περιορισμένα αντίτυπα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles