16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Προσοχή! Κίνδυνος καταστροφής του Galaxy Z Fold3 λόγω ασυμβατότητας με τα «παλαιότερα» S Pens!

    Το Galaxy Z Fold3 πρόκειται για το πρώτο foldable της Samsung, το οποίο θα προσφέρει υποστήριξη για το πενάκι S Pen. Ωστόσο, όσοι χρήστες προτιμήσουν την νέα αναδιπλούμενη ναυαρχίδα οφείλουν να γνωρίζουν ότι το Fold3 δεν είναι συμβατό με τις παλαιότερες εκδόσεις του S Pen. Αυτό με πιο απλά λόγια σημαίνει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιούν το Fold3 αποκλειστικά με τα S Pen Pro και το S Pen Fold Edition που μόλις ανακοινώθηκε. Σε αντίθετη περίπτωση, εάν χρησιμοποιηθεί ένα παλαιότερο S Pen, τότε ελλοχεύει ο κίνδυνος να καταστραφεί η οθόνη της συσκευής.

    Τα νέα S Pen είναι ειδικά σχεδιασμένα για να «πατούν» καλύτερα στην οθόνη του Z Fold3, καθώς διαθέτουν πιο «απαλή» κεφαλή και είναι retractable. Το development team της Samsung έχει φροντίσει έτσι ώστε όταν ασκείται πίεση στο πενάκι, ο ειδικός μηχανισμός ουσιαστικά αποτρέπει το S Pen από το να χαράξει την πιο λεπτεπίλεπτη οθόνη του Fold. Σύμφωνα με τη Samsung, εάν ο χρηστής επιχειρήσει να χρησιμοποιήσει ένα S Pen που δεν υποστηρίζεται, τότε το UI αντιλαμβάνεται την ασυμβατότητα, ενημερώνει με ειδικό μήνυμα στην οθόνη και… αρνείται να «συνεργαστεί» μαζί του. Αξίζει να σημειωθεί πως το S Pen Fold Edition θα πωλείται μεμονωμένα και θα στοιχίζει περίπου 50 δολάρια, ενώ το πιο «premium» S Pen Pro θα έρθει στην αγορά με τιμή περίπου στα 100 δολάρια.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles