22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Prospectacy Ltd: Αναβάθμισε τις πληροφοριακές υποδομές της με λύσεις της SoftOne Κύπρου

    Η εταιρεία Prospectacy Ltd, που δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών σε θέματα φορολογίας και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων προχώρησε προόσφατα σε συνεργασία με τη SoftOne Κύπρου, με στόχο την αυτοματοποίηση των καθημερινών διαδικασιών και την παροχή περισσότερων διευκολύνσεων στους πελάτες της.

    Αξιοποιώντας τις πολλαπλές δυνατότητες που παρέχουν οι λύσεις Soft1 ERP, CRM & Payrol, η Prospectacy Ltd ενοποίησε όλες τις εταιρικες λειτουργίες της σε ένα ενιαίο σύγχρονο σύστημα μηχανογράφησης, που περιλαμβάνει την εμπορική και οικονομική διαχείριση έως το CRM και τη μισθοδοσία. Άμεσο αποτέλεσμα, ήταν η μείωση κόστους και χρόνου καθώς και η βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών της μέσω καλύτερου Project Management.

    Ειδικοτερα, τα ισχυρά εργαλεία Οικονομικής Διαχείρισης του Soft1 ERP επιτρέπουν τη διεξοδική παρακολούθηση της εξέλιξης των οικονομικών της εταιρείας. Πιο συγκεκριμενα, έχει επιτευχθεί η αυτοματοποίηση πολύπλοκων λογιστικών εργασιών όπως η δημιουργία οικονομικών καταστάσεων. Παραλληλα, μέσω των ροών εργασίας που δημιουργήθηκαν για τα επαναλαμβανόμενα τέλη, υπάρχει σημαντική μείωση λαθών του παρελθόντος.

    Στο μεταξύ, το business λογισμικό Soft1 προσφέρει στη διοίκηση της εταιρείας τη δυνατότητα να διαχειρίζεται αποτελεσματικά τους λογαριασμούς των πελατών της, παρέχοντας real-time πληροφόρηση για κάθε έναν από αυτούς.

    Αναφερόμενος στην συνεργασία με τη SoftOne, ο Sergey Babayan, Operations Manager της Prospectacy ανέφερε: «Από την πρώτη στιγμή αντιληφθήκαμε την ευκολία χρήσης των εργαλείων του Soft1 καθώς και την αποδοτικότητά τους. Με τις λύσεις που επιλέχθηκαν καθώς και με την σημαντική βοήθεια της SoftOne στην επίλυση των προβλημάτων μας, μπορέσαμε να καλύψουμε όλες τις σημαντικές μας ανάγκες. Συνεργαζόμενη με τη SoftOne η εταιρεία μας εισήλθε δυναμικά στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού, βάση του οποίου διανοίγονται τεράστιες προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξή μας».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles