22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Προτάσεις για προστασία & στυλ στο smartphone σας από το itrend.gr

    Στο itrend.gr θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από προτάσεις για προστασία και στιλ για το smartphone σας που θα καλύψει κάθε σας προτίμηση, αλλά και προσωπικό γούστο. Ας δούμε κάποια από τα αξεσουάρ που ξεχωρίσαμε.

    1. Ξύλινες, χειροποίητες θήκες Made in Greece by Exallo, στο itrend.gr. Αν αναζητάτε μια ξεχωριστή θήκη, έργο τέχνης για το iPhone ή Samsung smartphone σας, τότε μια νέα πρόταση θα σας κερδίσει. Η συσκευή παραμένει πλήρως και περιμετρικά προστατευμένη, ενώ αυξάνεται ελάχιστα το πάχος της.

    exallo-1

    Βρείτε εδώ τα προϊόντα

    2. Οι θήκες – επανάσταση που για πρώτη φορά έφερε στην Ελλάδα το itrend.gr συνεχίζουν να αποτελούν κορυφαία επιλογή για πλήρη προστασία αλλά και για ξεχωριστό στυλ και χρώμα στο iPhone ή το Samsung κινητό σας. Στο σετ περιλαμβάνεται τζαμάκι οθόνης. Τώρα σε νέα, μειωμένη τιμή!

    360-1

    360-saumsung-1

    Βρείτε εδώ τα προϊόντα

    3. Η νέα και πρωτότυπη θήκη που έγινε ανάρπαστη από τις πρώτες ημέρες. Με ιριδίζον χρώμα που αλλάζει αποχρώσεις στο φως. Διαθέσιμη για iPhone 6/6s, iPhone 6/6s Plus, iPhone 7/7 Plus. Λεπτή και σκληρή, θα ντύσει αποτελεσματικά το smartphone σας.

    glaze1

    Βρείτε εδώ τα προϊόντα

    4. Νέες θήκες που θα λατρέψει το γυναικείο κοινό. Με πλάτη καθρέπτη, αυτάκια υφασμάτινα καρώ και υπέροχη φούντα. Διαθέσιμη για διάφορα μοντέλα iPhone και σε 3 χρώματα!

    rabbit-1

    Βρείτε εδώ τα προϊόντα

    5. Όλα όσα χρειάζεσαι για να έχετε προστατευμένο το smartphone σας αλλά και να το μεταφέρετε εύκολα ενώ αθλείστε! Ανθεκτικές και ελαστικές θήκες, περιβραχιόνια με θήκη για το smartphone και sports powerbanks για να μη μένετε από μπαταρία.

    baseus-sports-1

    sports-2

    sports-3

    Βρείτε εδώ τα προϊόντα

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles