21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Πρώτες ματιές στο Honor X20 5G, το οποίο θα αποκαλυφθεί στις 12 Αυγούστου!

    Η Honor όπως όλα δείχνουν ξεκινάει τη μεγάλη αντεπίθεση της και ήδη στις 12 Αυγούστου οι ιθύνοντες της κινεζικής εταιρείας πρόκειται να μας παρουσιάσουν για τον τρόπο που αντιλαμβάνονται το «μέλλον» των συσκευών τους. Μία από τις συσκευές που θα παρουσιαστούν θα είναι και το Honor X20 5G, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα κεντρίσει τα βλέμματα των απαιτητικών φίλων της mobile τεχνολογίας. Μάλιστα, λίγο πριν τα επίσημα «αποκαλυπτήρια» του, ο γνωστός leaker Evan Blass κατάφερε κι εξασφάλισε 3 φωτογραφίες του πολλά υποσχόμενου smartphone.

    Με βάση τα όσα έχουν διαρρεύσει από έγκριτες πηγές, το Honor X20 5G θα διαθέτει στο εσωτερικό του ένα πανίσχυρο MediaTek Dimensity 900 chipset, το οποίο βασίζεται στην τεχνολογία κατασκευής των 6nm. Παράλληλα, υπάρχει ένα dual punch-hole screen display, αν και σε αυτή τη φάση δεν μπορούμε να συμπεράνουμε το μέγεθος της οθόνης. Παρόλα αυτά, γνωρίζουμε ότι θα διαθέτει refresh rate στα 120Hz. H κυκλική κάμερα στο πίσω κομμάτι «φιλοξενεί» ένα triple camera setup με main camera sensor στα 64MP και LED Flash, ενώ  όπως έχει διαρρεύσει η συσκευή της Honor Θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 66W. Περισσότερα για το Honor X20 πρόκειται να μάθουμε στις 12 Αυγούστου (τιμές – διαθεσιμότητα κ.λπ.), οπότε υπομονή λίγες μέρες!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles