21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Πρώτες photos από το πανίσχυρο Sony PlayStation 4 Pro!

    Δεν προλάβαμε καλά – καλά να συνέλθουμε από την εμπειρία εικονικής πραγματικότητας που μας προσέφερε πριν από μερικές εβδομάδες με το PlayStation VR και η Sony ετοιμάζεται για το δεύτερο «μεγάλο χτύπημα» της για το 2016,  με την κυκλοφορία (street date στις 10 Νοεμβρίου) του PlayStation 4 Pro, της ισχυρότερης κονσόλας στον κόσμο! Το PlayStation 4 Pro φέρνει την εποχή του HDR και του 4K στον κόσμο του gaming (φτάνει φυσικά να έχετε και την αντίστοιχη τηλεόραση που να το υποστηρίζει) και αποτελεί το νέο μεγάλο στοίχημα του ιαπωνικού κολοσσού του gaming για να κυριαρχήσει ακόμη περισσότερο στην σκηνή των video games.

    playstation-4-pro-8

    Τo PlayStation 4 Pro είναι αυτή τη στιγμή η πιο δυνατή και ανεπτυγμένη τεχνολογικά κονσόλα που υπάρχει και σίγουρα τα specs αν μη τι άλλο προκαλούν ζάλη… Ειδικότερα, η Pro έκδοση του PS4 έρχεται με μία redesigned και ταχύτερη CPU (x86-64 AMD «Jaguar» με 8 πυρήνες), μία custom-made Radeon GPU με 1GB VRAM, η οποία μπορεί να παράγει 4.20 TFLOPS υπολογιστικής ισχύος, ενώ η συνολική μνήμη RAM του συστήματος ανέρχεται στα 8GB. Το PS4 Pro τρέχει τα παιχνίδια πολύ πιο γρήγορα, προσφέροντας μία πιο smooth gaming εμπειρία, με τις επιδόσεις του να είναι διπλάσιες από αυτές ενός «απλού» PS4, ενώ θα συνεργάζεται και πιο αρμονικά με το PlayStation VR. Ήδη μέχρι το τέλος της χρονιάς θα υπάρξουν περισσότερα από 40 games που θα υποστηρίζουν τις ανεπτυγμένες δυνατότητες του PS4 Pro, ενώ όλα τα games που θα κάνουν την εμφάνιση τους εντός του 2017 θα υποστηρίζουν τα ανεπτυγμένα features του PlayStation 4 Pro…

    playstation-4-pro-5

    Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να πιάσουμε στα χέρια μας τη νέα κονσόλα της Sony, καθώς από το πρωί έφτασε στα γραφεία μας και παρακάτω σας παρουσιάζουμε την πρώτη μας γνωριμία με το «next big thing» της Sony μέσα από ένα φωτογραφικό ρεπορτάζ! Η κονσόλα έχει ορισμένες σχεδιαστικές διαφορές εξωτερικά, αν και η πρώτη αίσθηση που σου αφήνει είναι ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο αρχικό PlayStation 4. Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες γνωριμίας με τη νέα κονσόλα (και των περιεχομένων της) και η πιο αναλυτική παρουσίαση του και η  καταγραφή των πρώτων gaming εμπειριών μας θα ακολουθήσει μέσα στις επόμενες ημέρες… PlayStation 4 Pro Welcome!

    playstation-4-pro-4

    playstation-4-pro-22

    playstation-4-pro-19

    playstation-4-pro-14

    playstation-4-pro-16

    playstation-4-pro-18

    playstation-4-pro-10

    playstation-4-pro-9

    playstation-4-pro-6

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles