17.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Πρώτη ματιά στο spinoff του MCU “Agatha: Darkhold Diaries”

    Επιτέλους, ήρθε η στιγμή να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στην επερχόμενη witchy σειρά από το Marvel Cinematic Universe (MCU), που δεν είναι άλλη από το Agatha: Darkhold Diaries!

    Από τότε που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά, περιμέναμε με ανυπομονησία το spinoff, το οποίο επικεντρώνεται στη μάγισσα Agatha Harkness, δηλαδή σε μια από τους villains της πολυβραβευμένης σειράς του Disney+ WandaVision.

    «Ξέραμε ότι είχαμε κάτι ξεχωριστό στα χέρια μας, αλλά νομίζω ότι μείναμε όλοι έκπληκτοι από την υποδοχή», αναφέρει ο Hahn στο βίντεο για το WandaVision. «Οι άνθρωποι διψούσαν για κάτι νοσταλγικό και κάτι που όλοι μπορούσαν να παρακολουθήσουν και να περιμένουν τα βράδια της Παρασκευής».

    Το Agatha: Darkhold Diaries βλέπει την επιστροφή της Hahn ως μάγισσα Agatha Harkness, που τώρα ξεκινά τις δικές της περιπέτειες αφού αντιμετώπισε την Scarlet Witch στο WandaVision. Στο όργιο των μαγισσών, θα συνοδεύεται από τους σημερινούς συγκατοίκους Patti LuPone και Aubrey Plaza, καθώς και τους Sasheer Zamata και Ali Ahan.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης:

    Squid Game: The Challenge… Παρατράγουδα με το «καλημέρα»!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles