13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Πρώτη ματιά στο “The French Dispatch” του Wes Anderson – Δείτε το τρέιλερ!

    Ο καταξιωμένος δημιουργός Wes Anderson μετά τις πετυχημένες ταινίες του «Isle of Dogs» και «The Grand Budapest Hotel», σκηνοθετεί το “The French Dispatch” που θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιουλίου 2020. Δείτε το πρώτο τρέιλερ:

    the french dispatch

    Η νέα ταινία του Wes Anderson αποτελεί: «μία ερωτική επιστολή στους δημοσιογράφους μια φανταστικής γαλλικής πόλης του 20ου αιώνα. Φέρνει στη ζωή μια συλλογή από ιστορίες που δημοσιεύονται στο περιοδικό «The French Dispatch».

    Στην πολυαναμενόμενη ταινία θα δούμε μερικά από τα πιο hot ονόματα του Χόλυγουντ όπως: Bill Murray, Frances McDormand, Benicio Del Toro, Tilda Swinton, Adrien Brody, Timothée Chalamet και Owen Wilson.

    Το λαμπερό cast συμπληρώνουν οι: Léa Seydoux, Jeffrey Wright, Mathieu Amalric, Lyna Khoudri, Stephen Park, Willem Dafoe, Jason Shwartzman, Saoirse Ronan, Christoph Waltz και η Cecile De France. 

    the french dispatch

    the french dispatch

    Ο Wes Anderson επιμελήθηκε και το σενάριο με έμπνευση από το γνωστό αμερικανικό περιοδικό The New Yorker. Σε συνεργασία με τους Roman Coppola, Jason Schwartzman, και Hugo Guinness επινόησαν αρκετούς από τους χαρακτήρες και τα γεγονότα της πλοκής αν και η ταινία βασίζεται σε αληθινά άρθρα του θρυλικού περιοδικού.

    «Δεν είναι εύκολο να εξηγήσω την ιστορία», δηλώνει ο Γουές Αντερσον. «Αφορά έναν Αμερικάνο δημοσιογράφο με βάση τη Γαλλία που φτιάχνει ένα περιοδικό. Είναι περισσότερο ένα πορτρέτο αυτού του δημοσιογράφου που προσπαθεί να γράψει αυτό που θέλει να γράψει. Δεν είναι μια ταινία για την ελευθερία του Τύπου. Αλλά όταν μιλάς για ρεπόρτερ μιλάς αναπόφευκτα και για όσα συμβαίνουν στον κόσμο.»

    Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης αγαπά πολύ τις παστέλ αποχρώσεις και την συμμετρία, στοιχεία που κυριαρχούν στις ταινίες του και τις καθιστούν ξεχωριστές.

    Δείτε το τρέιλερ της ταινίας που θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουλίου του 2020:

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles