15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Πρώτη στην αγορά! Η GIGABYTE κυκλοφορεί το κιτ μνήμης AORUS DDR5 5200MHz 32GB!

    Η εταιρεία GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, κορυφαίος κατασκευαστής μητρικών καρτών, καρτών γραφικών και λύσεων hardware, ανακοίνωσε σήμερα το AORUS DDR5 5200MHz 32GB Memory Kit για την υποστήριξη της τελευταίας πλατφόρμας Intel® Z690 για το ολοκαίνουργιο επίπεδο απόδοσης. Το AORUS Memory DDR5 32GB 5200 MHz διαθέτει δύο 16GB DDR5 XMP 5200 MHz σχεδιασμού για να παρέχει υψηλότερη συχνότητα και απόδοση από τις εγγενείς μνήμες DDR5. Με τις μητρικές πλακέτες GIGABYTE Z690, μπορεί να ξεκλειδώσει περαιτέρω τον περιορισμό του ρολογιού της μνήμης για να βελτιώσει την απόδοση με το DDR5 XMP Booster και το προφίλ χρήστη XMP 3.0. Η νέα λειτουργία On-Die ECC της DDR5 υπογραμμίζει τη διόρθωση σφαλμάτων που μπορεί να ανιχνεύσει και να διορθώσει τις πιο κοινές βλάβες στα δεδομένα της μνήμης για να βελτιώσει τη σταθερότητα των δεδομένων. Επιπλέον, ο διαχύτης θερμότητας χαλκού-αλουμινίου με την επίστρωση νανοάνθρακα μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά τη θερμότητα που παράγεται από τις μνήμες σε λειτουργία υψηλής ταχύτητας, προσφέροντας εξαιρετική απόδοση και αποφεύγοντας την αστάθεια από υπερθέρμανση.

    Το κιτ μνήμης AORUS DDR5 5200MHz 32GB διαθέτει δύο 16GB DDR5 XMP 5200 MHz διπλού καναλιού και ταιριάζει ακριβώς στην υποστήριξη της μνήμης DDR5 στην πλατφόρμα Intel® Z690. Η ολοκαίνουργια αρχιτεκτονική μνήμης διαθέτει υψηλή ταχύτητα ρολογιού μνήμης, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, η οποία επιτρέπει τη λειτουργία DDR5 XMP Booster στο AORUS DDR5 5200MHz 32GB Memory Kit με μητρικές κάρτες GIGABYTE Z690 AORUS. Το “DDR5 XMP Booster” μπορεί να ανιχνεύσει τη μάρκα του ολοκληρωμένου κυκλώματος μνήμης στη ρύθμιση του BIOS για να επιτρέψει στους χρήστες να επιλέξουν γρήγορα από πολλαπλά ενσωματωμένα και προρυθμισμένα προφίλ overclocking μνήμης, αυξάνοντας την ταχύτητα της εγγενούς μνήμης DDR ή XMP DDR. Επιπλέον, το “XMP 3.0 User Profile” επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να αποθηκεύουν μόνοι τους προφίλ XMP για να απελευθερώνουν τις ακραίες επιδόσεις των μνημών.

    Το κιτ μνήμης AORUS DDR5 5200MHz 32GB εξοπλίζει με ισχυρές θερμικές λύσεις από τον διαχύτη θερμότητας χαλκού-αλουμινίου με επίστρωση νανοάνθρακα και θερμικό μαξιλάρι υψηλής αγωγιμότητας, έτσι ώστε οι χρήστες να είναι σίγουροι για το overclocking της μνήμης τους. Η θερμότητα που παράγεται από το ολοκληρωμένο κύκλωμα ελέγχου ισχύος και το τσιπ μνήμης μπορεί να μεταφερθεί γρήγορα από το θερμικό μαξιλάρι και το χάλκινο κάτω μέρος, στη συνέχεια η θερμότητα ανταλλάσσεται μέσω του αέρα μεταξύ του διανομέα θερμότητας χαλκού-αλουμινίου με επικάλυψη νανοάνθρακα. Το αυλάκι που κόβεται με CNC στον διανομέα διευρύνει την περιοχή απαγωγής θερμότητας για να στερεώσει τη θερμότητα που απομακρύνεται από τους ανεμιστήρες του συστήματος και να μειώσει τη θερμοκρασία. Οι χρήστες δεν ανησυχούν πια για αποτυχίες overclocking που προκαλούνται από υπερθέρμανση λόγω λειτουργίας μνήμης υψηλής ταχύτητας ή υπέρτασης. Όσον αφορά την ασφάλεια των δεδομένων, το κιτ μνήμης AORUS DDR5 5200MHz 32GB υποστηρίζει τη λειτουργία διόρθωσης σφαλμάτων “On-Die ECC”, η οποία μπορεί να ανιχνεύσει και να διορθώσει τις πιο συνηθισμένες βλάβες στα δεδομένα της μνήμης για μια πιο σταθερή λειτουργία του συστήματος σε σύγκριση με την DDR4, ώστε να μειωθούν τα περιττά προβλήματα.

    Προκειμένου να παρέχει ανώτερη σταθερότητα και απόλυτη απόδοση της μνήμης, το κιτ μνήμης AORUS DDR5 5200MHz 32GB υλοποιήθηκε με εξαιρετικά ανθεκτικά στοιχεία της GIGABYTE και επαληθεύτηκε με όλες τις μητρικές πλακέτες της GIGABYTE. Το AORUS DDR5 5200MHz 32GB Memory Kit έχει αποσταλεί και θα είναι σύντομα διαθέσιμο στην αγορά.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles