21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το πρώτο teaser του Solo: A Star Wars Story και get ready για το σημερινό full trailer!

    Το Super Bowl είναι το τεραστίων διαστάσεων αθλητικό event, το οποίο παρακολουθεί όλη η Αμερική! Σε κάθε Super Bowl (λόγω της τεράστιας θεαματικότητας) είναι παράδοση να προβάλλονται όλα τα μεγάλα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά blockbusters. Για αυτό και η Lucasfilm επέλεξε την συγκεκριμένη περίσταση για να προβάλλει το πρώτο teaser trailer για το Solo: A Star Wars Story, που είναι προγραμματισμένο να προβληθεί στις σκοτεινές αίθουσες στις 25 Μαΐου.

    solo-a-star-wars-story-tall-a

    Στο μόλις 45 δευτερολέπτων teaser παίρνουμε μία πρώτη γεύση από τον κόσμο του Solo και η πρώτη αίσθηση που αφήνει είναι ότι διαθέτει έναν σκοτεινό τόνο, φέρνοντας στο νου το εξαιρετικό Rogue One. To καλό είναι ότι το trailer που θα δείτε παρακάτω είναι μόλις ένα μικρό δείγμα του full trailer, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στο Good Morning America. Πάντως, ήδη από το teaser φαίνεται ο action χαρακτήρας της ταινίας, η οποία διαθέτει ένα αρκετά ενδιαφέρον cast με τους Alden Ehrenreich (Han Solo), Donald Glover (Lando Calrissian), Emilia Clarke (Qi’Ra) και Woody Harrelson. Πατήστε το play, enjoy και… περισσότερα αύριο με το full trailer!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles