19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Προβλήματα στο Diablo 4: Ο πρώτος level 100 Hardcore character πέθανε από ένα απλό… disconnect

    Πριν από μερικές μέρες, η Blizzard ανακοίνωσε ότι θα δώσει την ευκαιρία σε 1.000 “σκληροπυρηνικούς” παίκτες να δουν το όνομά τους χαραγμένο στο πραγματικό άγαλμα της Lilith και να αποτελέσουν αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας του Diablo. Απαραίτητη προϋπόθεση ήταν να ανεβάσουν ένα hardcore character στο level 100. Ο πρώτος που τα κατάφερε ήταν ένας streamer με το όνομα Souaïb ‘cArn’ Hanaf, ο οποίος δύο μόλις μέρες μετά το σπουδαίο επίτευγμά του, είδε το avatar του να πεθαίνει, όχι πέφτοντας ένδοξα από κάποιο εχθρό, αλλά από disconnect!

    Ο cArn απλώς περιπλανιόταν και σκότωνε τέρατα, όταν κάτι πήγε στραβά. Ξαφνικά η οθόνη του μαύρισε, αποκαλύπτοντας ένα σημαντικό ρίσκο που παίρνει όποιος παίζει Diablo 4 στο Hardcore mode, ιδιαίτερα τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας που τα προβλήματα στους servers είναι συνηθισμένα. Ένα disconnection σε αυτή την περίπτωση ισοδυναμεί με… θάνατο.

    Αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία στην κανονική λειτουργία, όπου ο θάνατος είναι μια πολύ σύντομη ταλαιπωρία. Στο Hardcore όμως όλα εξαφανίζονται και ο παίκτης ξεκινά από το μηδέν.

    Έτσι και ο cArn, όταν συνδέθηκε ξανά στο παιχνίδι, ανακάλυψε προς μεγάλη του απογοήτευση ότι ο χαρακτήρας του ήταν νεκρός, αφού εξοντώθηκε από μια ταπεινή νυχτερίδα βαμπίρ. Ήταν λογικό να αναστατωθεί, αν και το πρόβλημά του δεν ήταν ο θάνατος του χαρακτήρα του αλλά κυρίως το gear που χάθηκε.

    Διαβάστε επίσης:

    Ξαναγράφει… ιστορία με το Diablo 4 η Blizzard – Ρεκόρ πωλήσεων και 2 expansions στα “σκαριά” (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles