17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Προβλήματα στον έρωτα; Πολύτιμο “εργαλείο” το ChatGPT και για τους χρήστες του Tinder

    Έχουμε μπει πλέον και επίσημα στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης, ωστόσο οι ερωτικές σχέσεις πάντα θα αποτελούν τη νο1 ανησυχία των ανθρώπων παγκοσμίως. Τη στιγμή που το ChatGPT ανατρέπει τα δεδομένα, όλο και περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου αποφασίζουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στις εφαρμογές γνωριμιών. Ένας dating expert με το όνομα Stefan-Pierre Tomlin, που κάνει «θραύση» στο Tinder, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το ChatGPT για να βοηθήσει τους ανθρώπους να ανακαλύψουν τον έρωτα online.

    Ο εν λόγω κύριος χρεώνει από 45 μέχρι 120 λίρες μηνιαίως τους πελάτες του και προσφέρει υπηρεσίες όπως η σωστή χρήση του chatbot προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να γράψουν ένα αξιοπρεπές dating profile και μηνύματα, αποκτώντας και κάποιες γνώσεις photo editing. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ορθή χρήση των μηχανών μπορεί να μετατρέψει κάθε άντρα σε… ήρωα, προσφέροντας σε κάποιον που δεν έχει ταλέντο στις διαπροσωπικές επαφές έναν “άσσο στο μανίκι”, τουλάχιστον στο παιχνίδι του dating.

    O 32χρονος Tomlin, ο οποίος εργάζεται ως μοντέλο, δε θεωρεί ότι η χρήση ΑΙ για τη βελτίωση ενός dating profile είναι το ίδιο με τη χρήση φίλτρων ή αισθητικών επεμβάσεων που αναβαθμίζουν την εμφάνιση. Πιστεύει ότι οι υπηρεσίες του δεν ξεγελούν τους ανθρώπους, αλλά τους δίνουν τη δυνατότητα να ανταγωνιστούν άλλους επί ίσοις όροις.

    Η προσέγγιση περιλαμβάνει επίσης αλλαγή των φωτογραφιών των χρηστών και εξατομίκευση του βιογραφικού τους για να τους βοηθήσει να ξεχωρίσουν στον πολύβουο κόσμο των διαδικτυακών γνωριμιών.

    Οι περισσότεροι πελάτες του Tomlin είναι φυσικά άντρες, που προσπαθούν να διορθώσουν τα λάθη που κάνουν στο dating και να αποκτήσουν πιο επιτυχή matches online. Χρησιμοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη για τη δημιουργία πιο ελκυστικών προφίλ και μηνυμάτων, ο Tomlin ελπίζει να βοηθήσει τους ανθρώπους που αγωνίζονται να βρουν αγάπη στο διαδίκτυο, αυξάνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας.

    Διαβάστε επίσης:

    Η “σκοτεινή πλευρά” του Telegram: Phising, απάτες και δεδομένα προς πώληση!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles