19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Πρωτότυπα gadgets για τα παιδιά σας από τη CellPhones!

    Χριστούγεννα έφτασαν και τα παιδιά σήμερα θέλουν τα δώρα που θα τους κάνετε να σχετίζονται με την τεχνολογία. Πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά το 2014;

    Επιλέξαμε, λοιπόν, μέσα από τη μεγάλη ποικιλία της CellPhones, δύο gadgets που θα αρέσουν πολύ στα “βλαστάρια” σας για τις γιορτές και… γιατί όχι και σε εσάς τους ίδους.

    Crayola DigiTools Deluxe Ζωγραφική στο iPad

    Crayola DigiTools Deluxe iPad

    Αφήστε τα παιδιά στο iPad, γνωρίζοντας ότι είτε παίζουν παιχνίδια ή ζωγραφίζουν, και το tablet σας θα παραμείνει άθικτο ακόμη και μετά από πολλές ώρες. Με αυτό το αξεσουάρ της Griffin Technology και της Crayola μπορείτε να το πετύχετε αυτό, μαζί με μια εφαρμογή για iPad που επιτρέπει στα παιδιά να εκφράσουν τις καλλιτεχνικές τους τάσεις χρησιμοποιώντας το tablet σας. Το πακέτο περιλαμβάνει 3D γυαλιά, μια δωρεάν εφαρμογή και αξεσουάρ για σχέδιο, ζωγραφική, και αερογραφία (τα αξεσουάρ είναι τα Digital Crayon, Digital Airbrush, και Digital Stamper). Η εφαρμογή προσφέρει σελίδες με φόντο από σκηνές και σχέδια για αρχάριους που επιτρέπουν τα παιδιά να αρχίσουν τη ζωγραφική τους.

    BeeWi Bluetooth Mini Cooper S Android Black

    BeeWi Bluetooth Mini Cooper S Android Black

    Διασκεδάστε ατέλειωτες ώρες με το BeeWi Bluetooth Mini Cooper S Car. Αφήστε τα παιδιά σας να οδηγήσουν το BeeWi BBZ201 στο πάρκο, στον κήπο ή στην εξοχή. Το τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι της BeeWi είναι εύκολο στο χειρισμό, ώστε να μπορεί να χειριστεί άψογα από μικρούς και μεγάλους οδηγούς. Έχει έξυπνο έλεγχο κίνησης και χρησιμοποιεί αισθητήρα προσανατολισμού μέσω iPhone & iPad. Άψογα!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles