16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας του PS Vita Slim

    Το PS Vita Slim είναι γεγονός! Η κυκλοφορία της λεπτής έκδοσης της φορητής κονσόλας της Sony επιβεβαιώθηκε από τον Μπεν Λο, product manager του PlayStation για το Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος ξεκαθάρισε πως το παλιό, «χοντρό» μοντέλο θα αποσυρθεί με την εξάντληση του υπάρχοντος στοκ.

    ps-vita-slim

    Το PS Vita 2000, όπως είναι το όνομα του νέου μοντέλου της κονσόλας, κυκλοφόρησε πέρυσι στην ιαπωνική αγορά. Είναι 20% λεπτότερο από το αρχικό μοντέλο και η IPS LCD οθόνη του 15% πιο φωτεινή από την παλιά OLED –διατηρεί πάντως την ίδια ανάλυση στα 960×544. Όσο για τη μνήμη της συσκευής έχει πάει στο 1GB.

    «Υπήρχε εξ’ αρχής ένα μεγάλο όραμα για το PS Vita. Είμαστε περήφανοι που ακόμα το υποστηρίζουμε και πιστεύουμε πως εξακολουθεί να έχει ουσιώδη ρόλο. Μπορεί να μην είναι γιγαντιαίος όμως μπορεί να αποτελέσει μια υγιή μονάδα και ένα πολύ όμορφο προϊόν PlayStation. Mπορεί να μην το έχει ο καθένας όμως δείξτε μου κάποιον που να το έχει και να είναι δυσαρεστημένος. Θα ήθελα πολύ να τον γνωρίσω», ήταν τα λόγια του Φίργκαλ Γκάρα, εκτελεστικού διευθυντή της SCE στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Eurogamer.

    Για το Ηνωμένο Βασίλειο πάντα, η τιμή του PS Vita Slim υπολογίζεται στις  ή τα 218€ με το λανσάρισμά του να τοποθετείται στις 7 Φεβρουαρίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles