19.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    PS3: Οι καλύτεροι τίτλοι της κονσόλας… ever!

    Πριν λίγο σου είχαμε τα του Xbox 360. Είδαμε μαζί τους τίτλους που ξεχώρισαν όλα αυτά τα χρόνια στην κονσόλα της Microsoft, παίξαμε μαζί τους και περάσαμε άπειρες ώρες διασκέδασης και ψυχαγωγίας, μόνοι ή με παρέα. Τώρα η σκυτάλη περνά στη Sony και το PS3Επτά χρόνια πορείας είναι αυτά (το PS3 κυκλοφόρησε αρχικά στην Ιαπωνία στις 11 Νοεμβρίου του 2006), οπότε όπως φαντάζεσαι όλο και κάποια «διαμαντάκια» θα έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς –και πίστεψέ με, η διαλογή ήταν δύσκολη, δεδομένου του ότι δεν θέλαμε να καταλήξουμε με 1315 παιχνίδια στη λίστα.

    ps3-best-games-ever

    Θυμήσου ότι τις multiplatform κυκλοφορίες (τους τίτλους δηλαδή που κυκλοφόρησαν τόσο σε PS3 όσο και σε Xbox 360) τις μοιράσαμε στα δύο αφιερώματα, οπότε αν δεν βλέπεις κάποιον ΑΑΑ τίτλο στο σημερινό, ρίξε μια ματιά στο προηγούμενο. Και φυσικά εννοείται πως αν έχεις οποιαδήποτε ένσταση, προσθήκη ή παρατήρηση, τα σχόλια σε περιμένουν.

    Portal 2

    Valve Software (Valve Software)2011, PS3, Xbox 360, PC
    Το πρώτο Portal είχε σαρώσει τα βραβεία το «μακρινό» 2007 που κυκλοφόρησε. Ως εκ τούτου, το έργο του διαδόχου του ήταν εξ’ αρχής δύσκολο, αφού ο πήχης βρισκόταν ήδη στη στρατόσφαιρα. Ε, και; Το Portal 2 πήρε την ιδέα του προκατόχου του και την εξέλιξε τόσο που ήταν σαν από βέσπα να πήγε κατ’ ευθείαν σε Ferrari! Το σενάριό του ήταν ευφάνταστο, το χιούμορ του πετυχημένο και το gameplay του τόσο πωρωτικό που «καιγόσουν» πριν καν το καταλάβεις!

    Assassin’s Creed II

    Ubisoft Montreal (Ubisoft)2009, PS3, Xbox 360, PC, iOS
    Παιχνίδι; Κάποιοι το αποκαλούν «interactive εγκυκλοπαίδεια» και εδώ που τα λέμε δεν έχουν κι άδικο… Το Assassin’s Creed II έκανε άλματα προόδου σε σχέση με τον βαρετό και μονότονο προκάτοχό του, σε θέματα τόσο gameplay, όσο και setting. Η Αναγεννησιακή Ιταλία ποτέ δεν φάνταζε τόσο εντυπωσιακή με τους ανθρώπους της Ubisoft να προσφέρουν απλόχερα το πιο ελκυστικό μάθημα Ιστορίας που έκανες ποτέ και να βάζουν τις βάσεις για μια αλησμόνητη τριλογία.

    Uncharted 2: Among Thieves

    Naughty Dog (Sony)2009, PS3
    Nathan Drake επιστρέφει για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς Uncharted. Το Uncharted 2: Among Thieves ήταν μία παραγωγή κινηματογραφικών στάνταρ από τη Naughty Dog που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από ένα δυνατό φιλμ δράσης: περιπέτεια, εξερεύνηση, σενάριο με πλοκή και κορύφωση, αγωνία, μυστήριο, κυνηγητό, πιστολίδι, ξύλο, cliffhangers, κλισέ και έναν πρωταγωνιστή που έκανε τον Indiana Jones να θυμίζει γαλατά. Και από γραφικά κόλαση

    Grand Theft Auto V

    Rockstar North (Rockstar Games)2013, PS3, Xbox 360
    Μα δεύτερο Grand Theft Auto στη λίστα (χθες μνημονεύαμε το GTA IV)Αμέεεε! Όταν πρόκειται για το Grand Theft Auto V, τον πλέον αναμενόμενο τίτλο για το 2013, ε, τότε προφανώς και δεν χωράει κουβέντα. Με τον μεγαλύτερο πιθανότατα χάρτη που έχουμε δει ποτέ σε videogame, έναν σκασμό πράγματα να κάνεις και μια ολόκληρη Πολιτεία στο έλεός σου, το Grand Theft Auto V είναι σε θέση να σου κρατήσει συντροφιά ολόκληρο το 2014!

    Δες και τα υπόλοιπα παιχνίδια στο gameslife.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles