19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ψάχνεις premium θήκες κινητών; Mozik.gr!

    Οι θήκες κινητών είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι να πάρεις για να το νέο σου smartphone. Στο Mozik.gr, θα βρεις τις πιο premium και ταυτόχρονα stylish θήκες που μπορείς να φανταστείς. Δες μερικά από τα αγαπημένα μας brand, που ξεχωρίζουν για την ποιότητα της κατασκευής τους και το ξεχωριστό τους design.

    RhinoShield

    Η τεχνολογία ShockSpread είναι αυτό που κάνει τις θήκες κινητών Rhinoshield να ξεχωρίζουν. Είναι κατασκευασμένες από αρκετά σκληρό υλικό, που είναι σχεδόν αδύνατον να σπάσει και δοκιμασμένες για να απορροφούν κραδασμούς και πτώσεις άνω των 3 μέτρων. Χαρακτηριστικό αποτελεί ότι είναι εξαιρετικά ελαφριές και εύχρηστες, που τις καθιστά ιδανικές για κινητά iPhone και Samsung.

    UAG

    Οι θήκες κινητών UAG διακρίνονται για τον σχεδιασμό ακριβείας και την κατασκευή υψηλής ποιότητας και αντοχής. Είναι ελαφριές, διαθέτουν κράμα μετάλλων, αντικραδασμικό σχεδιασμό με πέντε διαφορετικά επίπεδα προστασίας, ενώ παράλληλα έχουν από τα πιο “δυνατά” design της αγοράς. Συμβατές με iPhone και Samsung, ακόμα να τις ανακαλύψεις.

    Nomad

    Αν έχεις οποιοδήποτε μοντέλο iPhone, οι θήκες Nomad είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία του κινητού σου. Πρόκειται για υψηλής ποιότητας δερμάτινες θήκες κινητών, κατασκευασμένες από ποιοτικό εύκαμπτο Horween δέρμα, το οποίο με το πέρασμα του χρόνου, αναπτύσσει πατίνα και, έτσι, η συσκευή αποκτά μια πραγματικά ιδιαίτερα και μοναδική vintage εμφάνιση.

    Spigen

    Οι θήκες κινητών Spigen, στην πλειοψηφία, τους διαθέτουν Air Cushion Technology, η οποία προσφέρει πλήρη απορρόφηση των κραδασμών από πτώσεις, ακόμα και στα πιο hot smartphones, όπως το Samsung Galaxy S20 Ultra, το iPhone 11 Pro Max κ.α. Επιπλέον, οι θήκες Spigen είναι στρατιωτικών προδιαγραφών, με πιστοποίηση MIL-STD-810G-516.6, για προστασία από γρατζουνιές, φθορές ή χτυπήματα.

    Τσέκαρε περισσότερα στο Mozik.gr!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles