18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Public: εγγύηση χαμηλότερης τιμής και αμέτρητα προϊόντα για την Black Friday

    Η αλυσίδα καταστημάτων Public που έχει ταυτίσει το όνομα της με την αγαπημένη ημέρα των καταναλωτών, είναι πανέτοιμη να υποδεχτεί το κοινό στα καταστήματά της διαθέτοντας αμέτρητα προϊόντα σε Black Friday τιμές, και μάλιστα με  εγγύηση χαμηλότερης τιμής.

    Έτσι, από αύριο Παρασκευή 26 Νοεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, όσοι επισκεφτούν οποιοδήποτε καταστήματα Public σε όλη την Κύπρο, θα μπορούν να αποκτήσουν σε τιμές Black Friday, τηλεοράσεις, smartphones, laptops, μικροσυσκευές, wearables και πολλά άλλα προϊόντα τεχνολογίας, τα οποία, όπως αναμένεται θα έχουν την τιμητική τους… το επόμενο τριήμερο.

    Παράλληλα, όσοι επισκεφθούν τα 2 νέα concept store της εταιρείας σε Λάρνακα (Metropolis Mall) και Λεμεσό (My Mall) θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν για πρώτη φορά ανάμεσα στις μεγάλες οικιακές συσκευές όπως πλυντήρια, ψυγεία, στεγνωτήρια, φούρνους, και κλιματιστικά αλλά και όσα αλλά χρειάζονται για τις ανάγκες κάθε νοικοκυριού.

    Τέλος, είναι σημαντικό να γνωρίζουν οι καταναλωτές ότι οι Black Friday προσφορές θα ισχύουν μόνο για τα φυσικά καταστήματα.

    Διαβάστε επίσης: Black Friday: ποιά προϊόντα βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις των κύπριων καταναλωτών

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles