22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Public και Cyta: Ανακοίνωσαν και επίσημα τη συνεργασία τους

    cyta public (1)

    Τα Public και η Cyta, σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα (Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019) στο Nicosia Mall ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους, με σκοπό την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών Cytamobile-Vodafone, Cytanet, Cytavision και σταθερής τηλεφωνίας, μέσω των καταστημάτων Public στην Κύπρο.

    Από αριστερά προς δεξιά στη φωτογραφία: 1.Δημήτρης Φιλόπουλος, Γενικός Διευθυντής των Public στην Κύπρο. 2.	Ανδρέας Νεοκλέους, Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta. 3.	Χρήστος Καλογεράκης, CEO των Public.
    Από αριστερά προς δεξιά στη φωτογραφία:
    1. Δημήτρης Φιλόπουλος, Γενικός Διευθυντής των Public στην Κύπρο.
    2. Ανδρέας Νεοκλέους, Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta.
    3. Χρήστος Καλογεράκης, CEO των Public.

    Ο CEO του Public κ. Χρήστος Καλογεράκης, μιλώντας στο πλαίσιο της διάσκεψης  αναφέρθηκε στην ένωση των δυνάμεων των δύο εταιρειών, και τόνισε: «Το 2019 τα Public έχουν ήδη περισσότερες από 3,8 εκατ. επισκέψεις στα καταστήματά μας.  Προχωράμε σε στρατηγική συνεργασία με τη Cyta, τον κορυφαίο πάροχο τηλεπικοινωνιών της χώρας, με στόχο ο τελικός κερδισμένος να είναι ο καταναλωτής, ο οποίος θα απολαμβάνει νέες, σύγχρονες και εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές, με την πιο ολοκληρωμένη γκάμα συσκευών και υπηρεσιών».

    Χαιρετίζοντας τη συνεργασία, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta, κ Ανδρέας Νεοκλέους, σημείωσε: «Σήμερα ανακοινώνουμε μια σημαντική, νέα συνεργασία, με μια εταιρεία που διακρίνεται στον τομέα της. Με τα Public μοιραζόμαστε  κοινό DNA:  επενδύουμε σταθερά σε καινοτόμες υποδομές και σε τεχνολογίες αιχμής. Μοιραζόμαστε, επίσης, την ίδια φιλοσοφία για την εξυπηρέτηση, η οποία επικεντρώνεται στο σχεδιασμό τεχνολογικών εμπειριών που συμβάλλουν στην απλοποίηση της καθημερινότητας και της ψυχαγωγίας των πελατών μας, καθώς και στη βελτίωση των δραστηριοτήτων τους.»

    Στην ομιλία του, ο Γενικός Διευθυντής των Public στην Κύπρο κ. Δημήτρης Φιλόπουλος σημείωσε πως τα έξι πλέον καταστήματα Public είναι πρώτος προορισμός στην Κύπρο για επιλογές κινητής τηλεφωνίας και αξεσουάρ.

    Η Cyta συνεχίζει να είναι σήμερα ο πρωτοπόρος Οργανισμός τετραπλού παιχνιδιού στην Κύπρο, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων υπηρεσιών και λύσεων τηλεπληροφορικής, τόσο στους οικιακούς πελάτες, όσο  και στην επιχειρηματική αγορά. Από τον Φεβρουάριο του 2004 είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της Vodafone στη Κύπρο και ταυτόχρονα μέλος της μεγαλύτερης οικογένειας κινητής επικοινωνίας στον κόσμο . Kατέχει την πρώτη θέση σε μερίδιο αγοράς, τόσο σε συνδρομητές συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας, όσο και σε χρήστες προπληρωμένης τηλεφωνίας.

    cyta public (4) cyta public (2) cyta public (5)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles