17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Public: Με προσφορές ξανάνοιξαν από χθες σε όλα τα μεγάλα εμπορικά κέντρα

    Επαναλειτουργούν από χθες Τρίτη, 9 Ιουνίου τα καταστήματα Public που στεγάζονται στα μεγάλα εμπορικά κέντρα της Λευκωσίας, Λεμεσού και Πάφου, τηρώντας πιστά όλες τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τις αρμόδιες κρατικές αρχές για τη διαφύλαξη της υγείας τόσο των επισκεπτών όσο και του προσωπικού.

    Με αφορμή την επαναλειτουργία τους στα φυσικά τους καταστήματα, τα Public ετοίμασαν και προσφέρουν στους καταναλωτές μια σειρά από νέες προσφορές οι οποίες περιλαμβάνουν σημαντικές εκπτώσεις σε προϊόντα τεχνολογίας όπως: smartphones, τηλεοράσεις και παιχνιδομηχανές.

    Παράλληλα, με το πρόγραμμα Lowest Price Guarantee που τέθηκε από χθες (Τρίτη, 9 Ιουνίου 2020) σε ισχύ, όσοι επιλέξουν να προμηθευτούν smartphones και φορητούς υπολογιστές θα μπορούν να τα εξασφαλίσουν στην εγγυημένα πιο χαμηλή τιμή της αγοράς. Πιο συγκεκριμένα, με το πρόγραμμα Lowest Price Guarantee που αφορά την αγορά νέου laptop ή κινητού παρέχεται από τα Public εγγύηση, ότι η τιμή που θα αγοράσει ένας πελάτης μια νέα συσκευή είναι η χαμηλότερη της αγοράς. Δηλαδή, αν ο πελάτης βρει πιο χαμηλή τιμή στην αγορά, μπορεί να παρουσιάσει αποδεικτικό της τιμής και να αγοράσει το ίδιο laptop, €10 φθηνότερα από την τιμή λιανικής πώλησης που το έχει βρει από οποιοδήποτε άλλο κατάστημα. Τονίζεται, ότι η σύγκριση τιμών αφορά ακριβώς το ίδιο προϊόν (κατασκευαστής, μοντέλο) και όχι παραπλήσιο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles