17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Public: Παρέδωσαν στο Υπουργείο Παιδείας 1300 tablets για διευκόλυνση της εκπαιδευτικής διαδικασίας

    Σε μια λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη 26 Μαΐου, στην παρουσία του Υπουργού κ. Πρόδρομου Προδρόμου και εκπρόσωπων του Ομίλου Olympia, παραδόθηκαν από τα Public τα πρώτα 1300 tablets στο Υπουργείο Παιδείας Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας με στόχο τη διευκόλυνση της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Σημειώνεται ότι η παράδοση των πιο πάνω tablets αποτελεί μέρος της δωρεάς του Ομίλου Olympia, (Public, SoftOne, Westnet) προς το κυπριακό δημόσιο, αξίας 250.000 ευρώ για την αντιμετώπιση του COVID-19.

    Παραλαμβάνοντας τις συσκευές ο κ. Προδρόμου ευχαρίστησε την Olympia και τα Public υπογραμμίζοντας τη μεγάλη σημασία που αποδίδει το Υπουργείο και η Κυβέρνηση σε τέτοιες πρωτοβουλίες. «Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση προχωρά κανονικά και αποτελεί κατάκτηση για το δημόσιο σχολείο της Κύπρου.  Ενισχύουμε συστηματικά εκπαιδευτικούς και μαθητές στα σχολεία μας και ως Υπουργείο προχωράμε, σε ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό με στόχο την ανάπτυξη της ψηφιακής τεχνολογίας στο εκπαιδευτικό μας σύστημα. Αξιοποιώντας τα ψηφιακά μέσα – όπως αυτά που παραλάβαμε σήμερα από τα Public – αναβαθμίζουμε την παιδαγωγική προσέγγιση και διανοίγουμε νέους μαθησιακούς ορίζοντες», πρόσθεσε ο κ. Προδρόμου.

    Αναφερόμενος στη δωρεά ο Γενικός Διευθυντής των Public στην Κύπρο, κ. Δημήτρης Φιλόπουλος, τόνισε: «Στα Public πιστεύουμε ότι κάθε οικογένεια πρέπει να έχει πρόσβαση στη σύγχρονη τεχνολογία και να ωφελείται από τις μεγάλες δυνατότητές της. Με την κίνηση αυτή ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη πελατών και συνεργατών που τιμούν τα Public με την προτίμησή τους σε μια κρίσιμη περίοδο».

    Μιλώντας εκ μέρους του Ομίλου Olympia Κύπρου, ο Finance & Operations Manager Γιώργος Σαμοΐλης, σημείωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ως Όμιλος, έχουμε την ευκαιρία να υποστηρίξουμε το δύσκολο έργο του Υπουργείου Παιδείας. Τον τελευταίο μήνα είδαμε μια συλλογική προσπάθεια κοινωνίας και πολιτείας. Βάζουμε όλοι τα δυνατά μας για να μείνουμε ασφαλείς και να βγούμε από αυτήν την περιπέτεια πιο δυνατοί».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles