21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Public: Συνεισφέρουν τεχνολογικό εξοπλισμό στην προσπάθεια #SupportCy

    Έμπρακτη στήριξη της πρωτοβουλίας #SupportCy για περιορισμό των επιπτώσεων από την πανδημία του COVID19 παρέχουν τα Public στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας τους, προσφέροντας τεχνολογικό εξοπλισμό όπως tablets, κινητά τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές και printers.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα από τις εργασίες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των μελών του Δικτύου #SupportCy ενισχύονται έμπρακτα τα κινητά συνεργεία που λειτουργεί η Κυβέρνηση για την υποστήριξη ατόμων που δεν μπορούν να μετακινηθούν από την οικία τους και δεν έχουν υποστηρικτικό περιβάλλον για να τους προμηθεύει τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Μεταξύ των προσώπων που εξυπηρετούνται, περιλαμβάνονται επιβεβαιωμένα καθώς και ύποπτα κρούσματα του κορωνοϊού τα οποία έχουν τεθεί ονομαστικά σε καθεστώς αυτοπεριορισμού στις οικίες τους από το Υπουργείο Παιδείας.

    Τέλος, τα Public εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στις υπηρεσίες υγείας, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή και φροντίζουν για την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles