21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Pure Magic: Η Ιαπωνία και οι ανθισμένες κερασιές της στο Google Street View

    Μία από τις ομορφότερες εικόνες του πλανήτη…


    Οι ανθισμένες κερασιές στην Ιαπωνία, κατά τη διάρκεια της “Sakura Season”. Μια υπέροχη “ροζ” εικόνα, που τις επόμενες ημέρες έχει την “τιμητική” της, καθώς βρισκόμαστε στην περίοδο που ανθίζουν τα δημοφιλή δέντρα στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

    Με αυτή την αφορμή, το Google Street View δίνει στη δημοσιότητα έναν νέο “οδηγό” αφιερωμένο στην Ιαπωνία. Σε συνεργασία με τον Ιαπωνικό Οργανισμό Τουρισμού, είναι διαθέσιμα στοιχεία για κάποια από τα πλέον δημοφιλή τουριστικά σημεία, καλύπτοντας οκτώ διαφορετικές περιοχές (Ginza, Asakusa, Akihabara, Tsukji, Kamakura, Fuji spots, Kyoto και Osaka), με πληροφορίες για τα αξιοθέατα σε κάθε μία, όπως επίσης και μέρη για φαγητό και ψώνια.

    Το πιο σημαντικό, βέβαια, είναι ότι μπορείτε να “περπατήσετε” στα μέρη αυτά με τη βοήθεια του Google Street View και σχεδόν να “μυρίσετε” το άρωμα της άνοιξης στη μακρινή χώρα.

    Είτε σκοπεύετε να πάτε ένα ταξίδι στην Ιαπωνία προσεχώς, είτε σας αρέσει απλά να ονειρεύεστε, μπείτε στο site και κάντε μια εικονική περιήγηση. Μεταφερθείτε στην Ιαπωνία και τις ανθισμένες κερασιές της με το Google Street View. Είναι πραγματικά υπέροχη!

    http://www.google.com/intl/en-US/landing/japanview/

    Πηγή: Google Lat Log Blog

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles