24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Πώς εκδικείσαι την πρώην γυναίκα σου αν έχεις τρομερά πολλά λεφτά

    Σε μία προσπάθεια να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του, ένας (πάμπλουτος) άνδρας από το Michigan, ονόματι Alan Markovitz, κατέφυγε σε ένα ιδιαίτερο (και καθόλου online) τρολάρισμα. Τι έκανε; Αγόρασε ένα σπίτι δίπλα της και τοποθέτησε στην αυλή -και σε μέρος που μπορεί εκείνη να βλέπει με ευκολία- ένα άγαλμα, με ένα χέρι που έχει… υψωμένο το μεσαίο δάκτυλο.

    middle-finger-giant-statue

    Και όχι μόνο αυτό, αλλά για να σιγουρευτεί ότι η πρώην σύζυγός του θα βλέπει το άγαλμα 24/7, τοποθέτησε σ’ αυτό έναν προβολέα, που το φωτίζει ακόμη και τη νύχτα.

    middle-finger-giant-statue2

    Τις φωτογραφίες που βλέπετε, έβαλε στο twitter μία γειτόνισσα του πρώην ζεύγους, η οποία έχει και αυτή την “τύχη” να βλέπει από το σπίτι της το “φοβερό” άγαλμα και τη “χειρονομία” που απεικονίζει.

    Όσο για τον Alan, απ’ ό,τι φαίνεται είναι ένας “εκκεντρικός” τύπος, ιδιοκτήτης strip clubs στην περιοχή και συγγραφέας ενός βιβλίου αντίστοιχου περιεχομένου. Όπως φαίνεται, η πρώην σύζυγός του τον απάτησε και μετακόμισε στο σπίτι μαζί με τον νέο της αγαπημένο, δύο μέρες αφότου χωρίσανε. Και όπως το σκέφτηκε, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται μαζί με ένα τέτοιου τύπου άγαλμα…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles