18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Πώς ένας freelance δημοσιογράφος αποκαλύπτει το Samsung Galaxy Note 10.1 tablet @MWC2012

    Δεν υπάρχουν paparazzi μόνο για τους σταρ της show business. Υπάρχουν paparazzi και για τους σταρ της tech business και ειδικά σε events όπως αυτά της Βαρκελώνης.

    Ένας δαιμόνιος Σουηδός φωτογράφος και δημοσιογράφος, ο Anders Frick που για πολλά χρόνια παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στην αγορά της κινητής, βρέθηκε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η Samsung και χωρίς να τον πάρει είδηση κανείς, μετακίνησε τα καλύμματα που σκέπαζαν τα διαφημιστικά πλακάτ της εταιρείας.

    Τα διαφημιστικά αυτά αποκαλύπτουν λοιπόν την φράση “It’s 10.1… It’s Galaxy Note…” και ένα tablet που κατά πάσα πιθανότητα είναι η “μεγάλη” έκδοση του Note, του phablet, ή υβριδίου που όρισε μία νέα κατηγορία από μόνο του. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, την διαθεσιμότητα και την τιμή του, σίγουρα θα έχουμε αύριο, με την επίσημη έναρξη του συνεδρίου και την επίσκεψη στο booth της Samsung για να δούμε όλες τις νέες συσκευές που θα παρουσιάσει μεν, αλλά χωρίς κάποιο ιδιαίτερο press event. Γιατί; Γιατί το καλύτερο το κρατάει για αργότερα και αυτό το καλύτερο, λέγεται Samsung Galaxy SIII

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles