17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Πώς γιορτάστηκε η παγκόσμια ημέρα …. μπούστου;

    Μπορεί να είναι πρωταπριλιά σήμερα, αλλά την Παρασκευή ήταν μία εξ’ ίσου σημαντική ημέρα. Η παγκόσμια ημέρα ντεκολτέ, ένας θεσμός που ξεκίνησε το 2002 από την γνωστή εταιρεία Wonderbra. Είμαστε σίγουροι πως όλοι, μα όλοι γνωρίζετε τι φτιάχνει η εν λόγω εταιρεία… (φαντασιώσεις είπατε;)

    Η εν λόγω μέρα προσφέρει για τον αρσενικό πληθυσμό περισσότερη χαρά κι από εκείνη του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ οι γυναίκες που είναι περήφανες για το μπούστο τους και τους αρέσει να εκτίθενται, εκμεταλλεύονται τη μέρα και φορούν τα πιο προκλητικά μπλουζάκια και φορέματα για να το αναδείξουν.

    Η τέχνη της δημιουργίας ενός εντυπωσιακού ντεκολτέ, δεν είναι μόνο στα χέρια των πλαστικών χειρούργων. Αντίθετα, είναι θέμα κληρονομικό, καλής διατροφής και φυσικής κατάστασης αλλά και σωστής επιλογής ρούχων και αξεσουάρ που αναδεικνύουν τα φυσικά ή και τα όχι τόσο φυσικά προσόντα της κάθε καλλονής.

    Στα πλαίσια του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας ντεκολτέ λοιπόν, αρκετές ήταν οι διάσημες που χάρισαν στο κοινό τους εικόνες από το μπούστο τους, με τρόπο που άφηνε λίγα στη φαντασία, μέσα από τα προφίλ των κοινωνικών δικτύων.

    Πρώτη και καλύτερη η Georgia Salpa, το 26χρονο μοντέλο που έντυσε το μπούστο της με ένα δαντελωτό φανελάκι που αναδείκνυε τα πλούσια προσόντα της, φωτογράφισε τον εαυτό της και έστειλε την φωτογραφία στους followers της στο Twitter

    To website 9news όμως, αποφάσισε να μαζέψει τους άντρες του site και να διαλέξουν τα πιο γνωστά ντεκολτέ του Hollywood. Και δείτε τι επέλεξαν…

    Εσείς τι πιστεύετε; Ποιο είναι το καλύτερο ντεκολτέ που κυκλοφορεί στη show biz;

    Πηγές: The Daily Mail, 9news

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles