20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Πώς κάνεις ένα ολόκληρο mall να νομίζει ότι είσαι διάσημος και τις θαυμάστριες να σε κυνηγούν σε μερικά λεπτά;

    Ο Thomas Elliot Cramer διασκέδασε με τον καλύτερο τρόπο όλη αυτή τη “μανία” του κόσμου για τους “stars” και τις “διασημότητες”. Και ταυτόχρονα έδωσε στον εαυτό του την ευκαιρία να νιώσει και αυτός ένας super star για λίγο, αλλά και να συζητούν για εκείνον για ακόμη περισσότερο… Μαζί με τους συνεργάτες του, έβαλε ως σκοπό να πείσει όλους όσους βρισκόταν στο MacArthur Center Mall στο Norfolk της Virginia ότι είναι μία διασημότητα. Και τα κατάφερε μέσα σε ελάχιστα λεπτά, ενώ, ταυτόχρονα, κέρδισε… πραγματική δημοσιότητα, καθώς η ιστορία του διαδόθηκε με ταχείς ρυθμούς στο Internet.

    O Thomas κατάφερε να πείσει τους πάντες στο mall ότι είναι ένας διάσημος ηθοποιός με τη συμπεριφορά του, αλλά και τη βοήθεια των συνεργατών του που έπαιξαν το ρόλο του “δολώματος”. Έπεισε ακόμη και την ασφάλεια του εμπορικού κέντρου, που, μόλις αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για μία… “διασημότητα”, τον συνόδευε παντού, “προστατεύοντάς” τον από εκατοντάδες θαυμαστές και θαυμάστριες, που, ο ένας μετά τον άλλον, ήθελαν να τον αγγίξουν και να βγουν φωτογραφίες μαζί του.

    Το “παιχνίδι” συνεχίστηκε και μέσω twitter, όταν ο Thomas έβαλε ανθρώπους του να αναρωτηθούν ποιος είναι, διαδίδοντας φήμες ότι έχει παίξει στο “The Hunger Games” και το “Spiderman”. Το αποτέλεσμα ήταν να συγκεντρώσει και διαδικτυακό ενδιαφέρον, με “θαυμάστριες” να δημοσιεύουν στο microblogging site φωτογραφίες από τη συνάντησή τους μαζί του και να έχουν πειστεί πραγματικά ότι είναι κάποιος super-star τον οποίο είχαν την τύχη να συναντήσουν.

    Ο ίδιος χαρακτηρίζει την προσπάθειά του ως ένα “κοινωνικό πείραμα”, το οποίο φαίνεται ότι στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Για να δείτε κι εσείς πώς ακριβώς τα κατάφερε να “ξεγελάσει” τόσο κόσμο, ρίξτε μια ματιά στο σχετικό video, που τελειώνει με το motto του, το οποίο είναι “Do something fun today”…

    Πηγές: MashableCrushable

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles