22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Πώς οι οικονομικές ειδήσεις μπορούν να γίνουν sexy… πολύ sexy!

    Ένα πρόβλημα με το μικρόφωνο μίας δημοσιογράφου του τηλεοπτικού σταθμού Bloomberg είχε ως αποτέλεσμα να συμβεί το πιο… sexy “ατύχημα” που θα μπορούσε ποτέ να συμβεί σε ένα καθόλα σοβαρό τηλεοπτικό κανάλι, που καλύπτει κυρίως το οικονομικό ρεπορτάζ.

    Η κάμερα στράφηκε ξαφνικά σε μία άλλη ρεπόρτερ, που βρισκόταν δίπλα της στο κοντρόλ, εκείνη όμως φαίνεται ότι δεν ήταν έτοιμη να βγει στον αέρα. Αντίθετα, είχε σηκώσει τη φούστα και έφτιαχνε τις καλτσοδέτες και το εσώρουχό της, προσφέροντας ένα άκρως αποκαλυπτικό θέαμα σε όσους παρακολουθούσαν το δελτίο.

    Η Sara Eisen, αρχικά ξαφνιάστηκε, γρήγορα όμως κατέβασε τη φούστα της και άρχισε να μεταδίδει τις ειδήσεις της σχετικά με το τραπεζικό σύστημα της Ισπανίας… Το “κακό” είχε γίνει βέβαια και η συμπαθής ρεπόρτερ αποτελεί το νέο “καυτό” θέμα των ημερών στο Youtube.

    Όπως αναφέρει το βιογραφικό της στο Bloomberg, ειδικεύεται σε ειδήσεις που αφορούν την ευρωπαϊκή κρίση χρέους. Χμμμ, τώρα που το σκεφτόμαστε μια αποστολή στην Ελλάδα για ρεπορτάζ, νομίζουμε ότι δε θα χάλαγε κανέναν…

    Πηγή: DailyMail

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles