18.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Πώς σχετίζονται η Beyonce, ένα iPhone και το μικρότερο κουταβάκι στον κόσμο;

    Στη φωτογραφία βλέπετε το μικρότερο κουταβάκι στον κόσμο, το οποίο χρησιμοποιεί το iPhone ως… κρεβάτι του!


    Το έχουν ονομάσει Beyonce, προς τιμήν της πασίγνωστης pop star και, όταν γεννήθηκε, ήταν τόσο μικροσκοπικό, που μπορούσε να χωρέσει σε ένα… κουτάλι. Τώρα, σε ηλικία δύο εβδομάδων, έχει το μέγεθος περίπου μίας πιστωτικής κάρτας, έτσι μπορεί άνετα να κοιμηθεί πάνω σε ένα… iPhone.

    H μικρή Beyonce, που γεννήθηκε πριν από 15 μέρες, ήρθε στον κόσμο από μία σκυλίτσα ονόματι Casey, που εγκαταλείφθηκε από τον ιδιοκτήτη της και βρέθηκε να τριγυρίζει έγκυος στους δρόμους του San Bernardino στην Καλιφόρνια.Ευτυχώς, γρήγορα βρέθηκε ένα καταφύγιο γι’ αυτήν, με τη βοήθεια ενός ιδρύματος για τη διάσωση των ζώων, φαίνεται όμως προς για την μικρή Beyonce τα προβλήματα ήταν περισσότερα, ακόμη και πριν τη γέννησή της.

    Σε έναν υπέρηχο διαπιστώθηκε ότι η μαμά Casey εγκυμονούσε 5 κουτάβια, ένα από τα οποία ήταν ασυνήθιστα μικρό και δύσκολα θα επιβίωνε.

    Με ιδιαίτερη δυσκολία οι κτηνίατροι του ιδρύματος κατόρθωσαν να την κρατήσουν στη ζωή μετά τη γέννησή της, δίνοντάς της κυριολεκτικά το “φιλί της ζωής”.

    Τα κατάφερε όμως και τώρα το ίδρυμα τη διαθέτει για “υιοθεσία”, έχοντας ταυτόχρονα καταθέσει αίτηση στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, ώστε να γίνει και επίσημα ο μικρότερος σκύλος στον κόσμο.

    Όπως και να έχει, η μικρή Beyonce είναι αξιολάτρευτη…

    Πηγή: DailyMail

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles