21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Qualcomm οραματίζεται το σπίτι του μέλλοντος (video)!

    Η Qualcomm είναι μία εταιρεία που έχει συνδεθεί με εκατοντάδες συσκευές κινητής τηλεφωνίας και tablets, καθώς μαζί με την MediaTek αποτελούν τους κύριους προμηθευτές επεξεργαστών των περισσοτέρων εταιρειών. Η Qualcomm όπως μπορείτε να φανταστείτε με την συνεχιζόμενη ανάπτυξη της κινητής τηλεφωνίας συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κολοσσούς της βιομηχανίας, για αυτό και οι υπεύθυνοι της οραματίζονται ένα μέλλον, το οποίο θα βασίζεται στην φιλοσοφία του Internet of Everything.

    qualcomm-snapdragon-25638

    Με βάση τη συγκεκριμένη φιλοσοφία, όλες οι συσκευές στο σπίτι του μέλλοντος θα είναι διασυνδεδεμένες παρέχοντας on-the-fly χρηστικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις στον χρήστη τους. Και όταν μιλάμε για συσκευές δεν εννοούμε μόνο το smartphone ή την smart TV, αλλά ακόμη και τον… νεροχύτη και το πλυντήριο! Το όραμα της Qualcomm για το σπίτι του μέλλοντος φαίνεται στο video που ακολουθεί, το οποίο παρουσιάζει ένα μέλλον που η αλήθεια είναι όμως ότι δεν βρίσκεται και πολύ μακριά. Το project Internet of Everything αναμένεται να αποτελέσει τον κινητήριο άξονα που θα κινηθεί για τους επόμενους μήνες. Οι υπεύθυνοι της Qualcomm αναμένεται στη CES που ξεκινάει σε λίγες μέρες να παρουσιάσουν τις ιδέες και τις απόψεις τους για το μέλλον, όπως επίσης και πολλά νέα για τους επόμενους Snapdragon που πρόκειται να χαρίσουν μεγαλύτερη υπολογιστική δύναμη στα επερχόμενα smartphones. Δείτε το video που ακολουθεί και ρίξτε και εσείς μία όχι και τόσο μακρινή ματιά στο μέλλον…

    http://youtu.be/1kpyuOZApYA

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles