19.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Ο Ρώσος, το τηλεκατευθυνόμενο και ένα test στις κάμερες του Nokia Lumia 920 και του Samsung Galaxy S III

    To περίφημο Optical Image Stabilization (OIS) χαρακτηριστικό του Nokia Lumia 920 μπορεί να μη μας “έπεισε” για την αξία του στο “πειραγμένο” video των Φινλανδών, τώρα όμως έρχεται ένας Ρώσος να αποδείξει ότι το χαρακτηριστικό αυτό είναι, όντως, από τα δυνατά σημεία της νέας Windows Phone  8 “ναυαρχίδας” της εταιρείας.

    Πώς το έκανε αυτό; Χρησιμοποιώντας ένα… τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι, ώστε να δοκιμάσει εν κινήσει τις κάμερες του Nokia Lumia 920, αλλά και ενός ακόμη “δυνατού” μοντέλου της αγοράς, του Samsung Galaxy S III.

    Το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε σ’ ένα video, όπου μετά την… τρελή πορεία του αυτοκινήτου με τα κινητά πάνω σ’ αυτό, έχετε τη δυνατότητα να δείτε συγκριτικά τι τράβηξαν. Και απ’ ό,τι φαίνεται, το Nokia Lumia 920 διαθέτει σαφώς πιο σταθερή εικόνα σε σχέση μ’ αυτήν που προσφέρει το Samsung Galaxy S III, στις δύσκολες συνθήκες που κλήθηκαν και τα δύο να βιντεοσκοπήσουν, ενώ βρισκόταν πάνω στο τηλεκατευθυνόμενο όχημα.

    Δείτε το video -παρακάμπτοντας τα ρώσικα που ακούγονται σ’ αυτό- και κάντε τις δικές σας συγκρίσεις στις κάμερες των δύο smartphones.

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles