22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Radio Garden: Το app που σας δίνει τη δυνατότητα να ακούσετε χιλιάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλο τον κόσμο στο κινητό σας!

    Η mobile τεχνολογία μετατρέπει τον κόσμο μας σε ένα μικρό πλανητικό χωριό και αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα το είχαν στο μυαλό τους οι εμπνευστές του Radio Garden. Το εν λόγω app πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο και διασκεδαστικό app που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε χρήστη να ακούσει χιλιάδες web-based ραδιοφωνικούς σταθμούς από οποιοδήποτε μέρος και χώρα στον κόσμο!

    Η συγκεκριμένη εφαρμογή έκανε την εμφάνιση της το 2016 και έκτοτε υπέστη μια σειρά από αλλαγές και επανασχεδιασμούς, έτσι ώστε να γίνει πιο εύκολη στη χρήση (αλλά και πιο πλούσια σε περιεχόμενο), καθώς οι δημιουργοί του Radio Garden φρόντισαν να προσθέσουν χιλιάδες νέους σταθμούς. Το concept πίσω από το Radio Garden είναι αρκετά απλό, καθώς ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει (και να ακούσει) οποιονδήποτε σταθμό θέλει μέσω μιας υδρόγειου σφαίρας, η οποία περιστρέφεται εύκολα με απλά swipes. Κάθε σταθμός απεικονίζεται με μια πράσινη κουκίδα και ο χρήστης το μόνο που έχει να κάνει είναι να εστιάσει τον κυκλικό pointer (κάνοντας zoom in ή zoom out) και να ακούσει το σταθμό της αρεσκείας του. Μάλιστα, για κάθε σταθμό αποτυπώνονται και διάφορες πληροφορίες, ενώ εάν το επιθυμείτε μπορείτε να αναζητήσετε το σταθμό σας, βάζοντας τη χώρα, τη πόλη ή το όνομα του σταθμού.

    To σημαντικότερο όλων φυσικά είναι ότι πρόκειται για ένα free app (υπάρχει και σε web version), οπότε μπορείτε εύκολα να σπεύσετε στο Google Play Store ή στο AppStore της Apple και να το κατεβάσετε στη συσκευή σας, χωρίς κανένα απολύτως κόστος! Δοκιμάστε το, αξίζει!   

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles