12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Razer Anzu – Νέα πανίσχυρα smart glasses για τους fans της υψηλής τεχνολογίας!

    H Razer μπορεί να έχει κάνει το «όνομα» μέσω των γνωστών gaming περιφερειακών της, ωστόσο κατά καιρούς την έχουμε δει να παίζει και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων υψηλής τεχνολογίας. Συγκεκριμένα, η γνωστή εταιρεία πρόσφατα παρουσίασε τα Anzu, τα νέα πανίσχυρα smart glasses της, τα οποία μάλιστα μπορούν να χρησιμεύσουν και ως headphones! Τα Anzu έχουν αρκετές ομοιότητες με τα Echo Frames, τα οποία ουσιαστικά αποτελούν και το ευθέως ανταγωνιστικό προϊόν στην πρόταση της Razer, ωστόσο φαίνεται να είναι λιγότερο κομψά και ελάχιστα πιο βαριά.

    Ακολουθώντας μια παρόμοια σχεδιαστική φιλοσοφία με τα Echo Frames, τα Anzu διαθέτουν touch controls σε ένα πλευρικό panel, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη τους να ορίζει και να διαχειρίζεται τα μουσικά κομμάτια του, να δέχεται ή να απορρίπτει κλήσεις, να ενεργοποιεί τον virtual assistant ή να θέτει σε λειτουργία το gaming mode. Παράλληλα, διαθέτουν customized Bluetooth 5.1 συνδεσιμότητα με Latency στα 60ms για να αποτρέπουν το audio stuttering, με τη Razer να υποστηρίζει ότι τα έξυπνα γυαλιά της διαθέτουν αυτονομία στις 5 ώρες και περίπου δύο εβδομάδες σε stand-by, σε περίπτωση που ο χρήστης τους δεν τα χρησιμοποιεί καθόλου.

    Επιπλέον, διαθέτουν και omnidirectional μικρόφωνο για καλύτερο αποτέλεσμα, ενώ οι εργοστασιακοί φακοί τους μπορούν να περιορίσουν το βλαβερό μπλε φως. Τέλος, έρχονται με splashproof προστασία τύπου IPX4, πράγμα που σημαίνει ότι αντέχουν στο νερό της βροχής… αλλά δεν είναι και για βουτιές στη θάλασσα.

    Σε ότι έχει να κάνει με τη τιμή τους τα Razer Anzu θα στοιχίζουν περίπου 200 με 250 δολάρια και έρχονται μαζί με μια ειδική θήκη μεταφοράς, Polarized φακούς απέναντι στην υπεριώδη ακτινοβολία και charging καλώδιο USB-A. Περισσότερα για αυτά μπορείτε να δείτε στο official website της Razer. 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles